Γ. Χατζημάρκος. Τεράστια επιτυχία! Δίνουμε αξία στα νησιά μας τοποθετώντας θαλάμους απομόνωσης!!

Ο κ. Περιφερειάρχης με ένα δελτίο τύπου μας ανακοινώνει ότι θα γεμίσει τα νησιά μας με θαλάμους απομόνωσης και υποδοχής ασθενών ώστε να θωρακισθούν τα νησιά μας στην νέα κανονικότητα και να γίνουν ασφαλείς υγειονομικά προορισμοί!!

Άρχισε λοιπόν να αγοράζει θαλάμους και ήδη έχει τοποθετήσει κάποιους στην Ρόδο, στην Τήνο, στην Κάλυμνο και στην Κάρπαθο!

Φανταστείτε λοιπόν ένα, δύο θαλάμους στην Τήλο ή στην Σύμη, ή στην Αστυπάλαια, όπου υπεύθυνος υποδοχής θα είναι ο Δήμαρχος, υπάλληλοι φιλοξενίας και υποστήριξης οι υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων και ο μοναδικός γιατρός του  νησιού θα λαμβάνει οδηγίες μέσω τηλεϊατρικής!

Μάλλον ο κ. Περιφερειάρχης δεν ενημερώθηκε επακριβώς από τον υπεύθυνο της υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας τι ενέργειες που απαιτούνται για να υπάρξει σιγουριά στους τουρίστες ότι το νησί είναι ικανό να ανταποκριθεί σε έκτακτες καταστάσεις.

Μάλλον ο κ. Περιφερειάρχης νόμισε ότι όπως και όλα τα άλλα που περνάνε τελευταία στον λαό εύκολα, εξ αιτίας του φόβου, έτσι και οι θάλαμοι θα πείσουν τους πολίτες ότι το νησί θωρακίστηκε υγειονομικά και άρα θα έρθουν τουρίστες..

Αναρωτηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες για ποιόν λόγο ο υπεύθυνος του τομέα υγείας της Περιφέρειας γιατρός κ. Σωτρίλης παραιτήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου και τελικά πήραμε την απάντηση.

Στην Ρόδο αγαπητοί φίλοι, στην ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού βάλαμε δύο θαλάμους για να πείσουμε τα εκατομμύρια των τουριστών που την επισκέπτονται ότι θωρακίσαμε το νησί!!.

 Στην Ρόδο που θα έπρεπε να ήταν νοσοκομείο αναφοράς και που οι χώροι απομόνωσης και υποδοχής θα έπρεπε να ήταν ένα ολόκληρο κτήριο με πλήρη εξοπλισμό, με ειδικά μέσα μεταφοράς και με αυξημένο εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αυτό ήδη έχουν κάνει στην Ισπανία και στην Ιταλία.

Στα νησιά του Νοτίου Αγαίου που προσφέρουν δισεκατομμύρια στο ΑΕΠ της χώρας και πάνω από το 60% του τουριστικού προϊόντος,  ο κ. Χατζημάρκος υπερηφανεύεται ότι θα την βγάλουμε καθαρή με τους θαλάμους απομόνωσης!  Και έτσι την γλύτωσε και η Κυβέρνηση, εκτός και η δουλειά ήταν συνεννοημένη….