Ευτέρπη Παπαχρήστου. Κουνά το δάκτυλο για την ΒΙΜΕΛ και προκαλεί ότι θα τα πούμε μετά από 4 χρόνια

Η κυρία Ευτέρπη Παπαχρήστου αντιδήμαρχος του Κυρίτση σε χθεσινή επιστολή της ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι οι συγκρίσεις των δύο δημοτικών περιόδων θα γίνουν στο τέλος και μάλιστα κουνά το δάκτυλο διαβεβαιώνοντας μας για την σύγκριση.

Η κυρία Ευτέρπη Παπαχρήστου ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Δήμου, υπερηφανεύεται για τα κατορθώματα της και προκαλεί για συγκρίσεις τον Αντιδήμαρχο κ. Χρυσόπουλο. Στο τέλος θα μας βγουν και αθώες περιστερές. Τα είπαμε αλλά ποιός μας άκουσε;

Μεταξύ λοιπόν των άλλων που μας λέει η κ. Παπαχρήστου και θα επανέλθουμε με την στημένη καταστροφή των οικονομικών αρχείων, αναφέρεται και στην ΒΙΜΕΛ. Πράγματι είναι μια πονεμένη ιστορία για την οποία δεν ασχολήθηκε ο σημερινός Δήμαρχος ενώ είναι σε εκκρεμότητα και θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί. Πολύ περισσότερο όταν κατηγορήθηκε για κλοπή δημοσίου χρήματος η παράταξη του και ο τότε δήμαρχος κ. Καίσερλης.

Εμείς αναρωτηθήκαμε γιατί η κ. Παπαχρήστου αναφέρει στην επιστολή της την υπόθεση της ΒΙΜΕΛ και τελικά ανακαλύψαμε ότι η υπόθεση αφορά προγενέστερους χρόνους και διαφορές μεταξύ τοπικών παραγόντων του τριγώνου.

Ο σύζυγος της κ. Παπαχρήστου ήταν λογιστής της ΒΙΜΕΛ την περίοδο πριν την δημαρχία Καίσερλη και ο πατέρας του σημερινού αντιδημάρχου κ. Χρυσόπουλου ήταν λογιστής στο τέλος της περιόδου δημαρχίας του κ. Καίσερλη.

Η αναφορά της κ. Παπαχρήστου στην επιστολή της προς τον αντιδήμαρχο κ. Χρυσόπουλο για την ΒΙΜΕΛ δεν είναι τυχαία. Αντίθετα θα λέγαμε ότι επαναλαμβάνει με υπονοούμενα στον γιό του κ. Χρυσόπουλου αυτό που είχε ειπωθεί κατά την διάρκεια της θητείας Κυρίτση όπου κατηγορήθηκε και ο πατήρ Χρυσόπουλος για ανύπαρκτους οικονομικούς απολογισμούς και έλλειμμα στην διαχείριση. Εμμέσως και απειλητικά απευθύνεται στον πατέρα!

Η κ. Παπαχρήστου αφήνει υπονοούμενα και πολύ περισσότερο προειδοποιεί τον αντιδήμαρχο Χρυσόπουλο για την υπόθεση ΒΙΜΕΛ στην οποία υποτίθεται ότι εμπλέκεται και ο πατέρας του. Αυτή είναι τακτική Κυρίτση. Είναι μια τακτική να προειδοποιήσει και ταυτόχρονα να εκφοβίσει έναν νέο άνθρωπο που ανέλαβε την ευθύνη της διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου. Η κ. Ευτέρπη είναι ταυτισμένη στον χαρακτήρα και στην πολιτική με τον Κυρίτση. Δεν κτυπά τον γιό αλλά τον πατέρα.

Εμείς θα ασχοληθούμε με την ΒΙΜΕΛ αλλά το ζητούμενο είναι άλλο. Οι άνθρωποι που εξευτέλισαν μια κοινωνία και καταδικάστηκαν για δολιότητα από τα δικαστήρια έχουν τα θράσος να μιλάνε για χρηστή διαχείριση. Οι απ’ ευθείας αναθέσεις στα σχολεία, το Λύκειο του Ζηπαρίου, το παρκιγκ της καζαρομάνα, ο ΔΗΡΑΣ και δεκάδες άλλα σκάνδαλα θα πάνε στο αρχείο και στο τέλος θα μας βγουν και από πάνω.