Ποιός προφήτης, το πράγμα είναι ολοφάνερο και με κλειστά μάτια. Εκλογές τον Σεπτέμβρη

Πήραμε την επιστολή του φίλου μας και τον ευχαριστούμε. Δεν χρειάζεται μας λέει να είσαι προφήτης για να καταλάβεις ότι πάμε ολοταχώς για εκλογές…

“Αγαπητοί φίλοι μου της συντακτικής ομάδας για ποιόν προφήτη μου λέτε. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βλέπουν την καταστροφή που έρχεται και θα πάνε πιο πριν στις εκλογές.

 Είναι γνωστό ότι έληξε η εποχή των πρώτων μηνών που μας βομβάρδιζαν με τις αυξήσεις που θα πάρουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και που στο τέλος έγιναν μειώσεις, έληξαν και πολλά άλλα όπως τα συγχαρητήρια στην Β. Μακεδονία, τα κλειστά κέντρα και οι μπουλντόζες στο ελληνικό..

Σήμερα το κτύπημα του κορονοϊού έχει για την Κυβέρνηση την περίοδο “του μένουμε στο σπίτι” και την άλλη της φτώχιας που θα είναι πιο φοβερή. Και την οικονομική κρίση δεν την θέλουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με το “μένουμε στο σπίτι” και τα χειροκροτήματα στους γιατρούς μας, που μέχρι προχτές τους έβριζαν,  τα πήγαν καλά αν συγκρίνεις και με τις άλλες χώρες. Και αν δεν συμβεί και κάτι άσχημο τότε η Κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη,

Αλίμονο όμως αν δεν κάνει εκλογές τώρα και πάει πιο πίσω. Την έβαψε. Αφού όλοι ξέρουμε ποιοί θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο και ποιοί θα τα οικονομήσουν. 

Αλλά υπάρχουν και τα μικρά αλλά φανερά καθημερινά μηνύματα που μας λένε ότι έρχονται εκλογές, που θα πολλαπλασιάζονται μέχρι το Σεπτέμβριο, όπως είχε γίνει και τους πέντε πρώτους μήνες που μας βομβάρδιζαν για αυξήσεις στις συντάξεις και στους μισθούς.

 Δεν υπάρχει ημέρα που να μην εμφανίζονται σε κάθε τηλεόραση και σε κάθε ραδιόφωνο τουλάχιστον 15 στελέχη της Κυβέρνησης, Υπουργοί και Γραμματείς για να μας πείσουν να μείνουμε στο σπίτι. Για τα σχολεία. Για τους αθλητές. Ακόμα και τον Σαββόπουλο βγάλανε να τους υμνήσει. Και δεν είναι μόνο αυτά. 

Οι ανακοινώσεις για τα προγράμματα έργων του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση που είναι αντιγραφή του Φιλόδημος του ΣΥΡΙΖΑ που το σταμάτησαν για δέκα μήνες. Η ψηφιακή σύνταξη που θα έρθει λίαν προσεχώς.  Η ψηφιοποίηση και άλλων πιστοποιητικών που και αυτά ετοιμάζονται για τον Αύγουστο, οι αυξήσεις στις επικουρικές που έρχονται πάλι, η θεοποίηση του Τσιόρδα και της επικοινωνίας και πολλά άλλα παρόμοια που προαναγγέλλονται χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα γίνουν.

Ο Μητσοτάκης έκανε μέχρι σήμερα 7 διαγγέλματα, ως αρχιστράτηγος κατά του κορονοϊού και στο τελευταίο υποσχέθηκε ένα νέο ΕΣΥ!!! Ποιός; αυτός που ακούει δημόσιο και του σηκώνεται η τρίχα, που μόλις πριν τρεις μήνες ιδιωτικοποίησε το νοσοκομείο της Κομοτηνής.