Προφητεία. Μια πρόβλεψη που προέρχεται από τα ιστορικά δεδομένα

Με την ευκαιρία των αγίων ημερών, όλοι μας σχεδόν διαβάσαμε, είδαμε αλλά και θυμηθήκαμε τους κατά καιρούς προφήτες της παλαιάς και καινής διαθήκης που προέβλεπαν τα επερχόμενα συμβάντα.

Αυτές οι προφητείες εξαγγέλθηκαν από πανέξυπνους ανθρώπους που μελέτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν απομονωμένοι σε κάποιο σπήλαιο ή στην έρημο την ιστορική πορεία του κάθε τόπου, είτε από φυσικές καταστροφές, είτε από λάθη ή επιθυμίες των ανθρώπων και μετρώντας τα χρονικά διαστήματα προέβλεπαν την επανάληψη τους που ήταν βέβαιο ότι θα ξανασυμβεί.

Κάπως έτσι αγαπητοί φίλοι μας μπορούμε και εμείς να προφητεύσουμε τι θα συμβεί στην χώρα μας τα προσεχή χρόνια, αφού μελετήσαμε την προϊστορία μας και τα γεγονότα που συντελέσθηκαν.

Πρώτον. Πτωχεύσαμε το 2010 και κανένας δεν ασχολήθηκε να μάθει για τους λόγους και τις αιτίες που έγινε αυτό. Πολύ περισσότερο από ποιούς έγινε. Το αφήσαμε και ασχοληθήκαμε για το ποιός είναι ποιό ικανός να μας βγάλει από την κρίση. Είναι ένα δείγμα για το πως σκέφτεται ο πολίτης σε ιδιαίτερα σοβαρά θέματα.

Δεύτερον. Γνωρίσαμε την διαπλοκή και τους νταβατζήδες. Γνωρίσαμε δηλαδή τις κρατικές εξουσίες που ήταν εξαρτημένες από τους οικονομικούς παράγοντες. Που τις αποθέωναν με τα μέσα που διέθεταν διατηρώντας τες στην εξουσία. Όταν σταμάτησαν οι οικονομικές παροχές ( θαλασσοδάνεια, μίζες κλπ κλπ) τότε κατέρρευσαν και οι εξουσίες.

Τρίτον. Γνωρίζουμε ότι η απληστία είναι χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων. Επίσης ξέρουμε ότι η υποστήριξη των εξουσιών δεν γίνεται χωρίς ανταλλάγματα, που θα συνεχίζονται ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση. Το είδαμε στην πρώτη οικονομική κρίση που αυτοί που την πλήρωσαν δεν ήταν οι έχοντες αλλά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικροεπιχειρηματίες.

Όλα τα παραπάνω εύκολα μας οδηγούν σε μια σοβαρή προφητεία αρκεί να πέσουμε μέσα στην διαπίστωση ότι θα υπάρξει οικονομική κρίση. Τι προφητεύουμε λοιπόν.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρώτον γιατί ξέρουν ότι ο λαός θα κρίνει όπως και την πρώτη φορά, σύμφωνα με το αν μείναμε στο σπίτι μας και όχι για το ποιός θα την πατήσει από την οικονομική κρίση, αφού ακόμα δεν θα την έχει ζήσει για τα καλά.

Δεύτερον γιατί στην οικονομική κρίση θα την πατήσουν τα συνήθη υποζύγια και αυτό το γνωρίζουν οι εξουσίες γιατί θα το επαναλάβουν όπως και την πρώτη φορά.

Τρίτον γιατί στην οικονομική κρίση οι απαιτήσεις των μεγαλο υποστηρικτών της εξουσίας και των διαπλεκόμενων θα απαιτούν περισσότερα και οι αποκαλύψεις θα είναι εύκολες.

Εκλογές λοιπόν μέσα στον Σεπτέμβριο για να σωθεί η Ελλάς!!