Κάθε ημέρα μας λένε ότι δεν υπάρχει ευρώδενδρο να βγάζει χρήματα

Οι άνθρωποι που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και την οδήγησαν γιατί νόμιζαν ότι υπάρχει ένα ευρώδενδρο που αντί φύλλα έβγαζε ευρώ και μοίραζαν το δις λες και ήταν μαρουλόφυλλα σε δάνεια αέρα, σε βιομηχανίες φούσκα και σε μίζες, έρχονται σήμερα και μας κάνουν κάθε ημέρα μάθημα για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Και την ίδια στιγμή αντί για ένα ευρώδενδρο φυτρώνουν σε κάθε υπουργείο και δύο, τρία και από εκεί που μας λένε να προσέχουμε τις δαπάνες για τις ενισχύσεις των ανέργων και των οικογενειακών επιχειρήσεων, μοιράζουν ακόμα και σήμερα ευρώπουλα.

11 εκατομμύρια δόθηκαν από την προεδρεία της Κυβέρνησης σε μία επιχείρηση για να τα μοιράσει στην επικοινωνιακή πολιτική κατά του κορονοϊού. Και ας μας έχουν καθηλώσει από το πρωί μέχρι το βράδυ οι τηλεοράσεις και οι ειδικοί όλων των επιστημών

30 εκατομμύρια έδωσαν στις ιδιωτικές κλινικές για τα τεστ του κορονοϊού και ας πρότειναν τα πανεπιστήμια να τα κάνουν αυτά στα εργαστήρια τους.

Δίνουν 600 ευρώ το κομμάτι τον επιστήμονα για εκμάθηση δήθεν των υπολογιστών και οι εκπαιδευτές που δεν θα εκπαιδεύσουν, γιατί είναι μαϊμού πρόγραμμα, θα πάρουν άλλο 400 στο κάθε κομμάτι. Γιατί οι επιστήμονες μας μετριούνται πλέον με το κομμάτι.

Μέχρι προχθές το κρεβάτι της ΜΕΘ στις ιδιωτικές κλινικές στοίχιζε 800 ευρώ την ημέρα στο Υπουργείο και το ανέβασαν στα 1.600 λες και ήταν στραγάλια.

21 εκατομμύρια ήταν να εισπράξει το κράτος από τα έξη κανάλια φέτος και δεν βαριέσαι τα μετέφεραν για του χρόνου

Αγόρασε το Υπουργείο που ελέγχει τις τιμές των προϊόντων μάσκες και δεν πρόσεξε ότι η τιμή τους ήταν δεκαπλάσια από την τιμή προ κορονοϊού!

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτε. όταν θα έρθει η ώρα των χρηματοδοτήσεων στις επιχειρήσεις που θα πληγούν από τον κορονοϊό θα γίνει το έλα να δεις. Εκεί να δεις ευρώδενδρα που θα ξεφυτρώσουν και που θα πηγαίνουν τα ευρώπουλα.