Ξέσκισαν τον Βαρουφάκη. Δεν έχουν ιερό και όσιο

Ο Βουλευτής, όποιος και αν είναι αυτός, ένας από τους 300 έλληνες των 11 εκατομμυρίων, τόλμησε να επιστρέψει στο σπίτι του ή έστω και στο εξοχικό του που διαμένει 6 μήνες τον χρόνο. Ακόμα και αν είναι ο χειρότερος αντίπαλος μας.

Ε, αυτό δεν το κάνεις. Τον πήραν τα κανάλια τις διαφθοράς και της διαπλοκής, αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής ονόμασε νταβατζήδες και τον ξέσκισαν. Σε όλες τις ειδήσεις . πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Σε όλα τα κανάλια πρώτο θέμα. Ο Βουλευτής που νομοθετεί και νόμο δεν κρατεί. Ο Βουλευτής που δεν είχε το μαγικό σημείωμα πάνω του. Που δεν έστειλε το μήνυμα με το κινητό του. Που δεν σταμάτησε να δώσει εξηγήσεις.

Και πάνω σε αυτά, να και ο λιμενάρχης με τα σιρίτια στον ώμο να δηλώνει ότι έγινε η σχετική δικογραφία!!

Και ο κ. Βαρουφάκης να εξηγεί. Αλλά τι να εξηγήσει. Ότι είναι το μαύρο πρόβατο; Ότι είναι αυτός που κατέστρεψε την χώρα; Ότι τόλμησε να πει το όχι και το ουάου στους ισχυρούς της γης; Σε αυτούς που το ευρωομόλογο είναι σε περίοδο καταστροφής του κόσμου ιερό για τους λίγους;

Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ωμή και σκληρή εικόνα για τα κανάλια που τα χειρίζονται και τα εξουσιάζουν επιχειρηματίες. Αυτή είναι η τροφή για τις μάζες. Αυτό είναι το χασίσι για τους φτωχούς και τους απελπισμένους.

Ακούς εκεί να είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους και ο Βαρουφάκης, αυτός απατεώνας βουλευτής, που καταχρέωσε την χώρα και τον λαό, να γυρνά πέρα δώθε σαν κύριος. Δεν το ανέχονται οι κύριοι νταβατζήδες.