Δήμαρχε, η χρονιά είναι που είναι χαμένη. Κάνω μια πρόταση.

Την πρόταση την έστειλε εξαίρετος φίλος, γνώστης του τουρισμού και των εγγυήσεων που οι τουρίστες απαιτούν να υπάρχουν στον τόπο προορισμού τους. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια και του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε.

“Αγαπητοί φίλοι, ανέλαβα το θάρρος να σας γράψω και να σας παρουσιάσω την πρόταση μου που αφορά το πως πρέπει να προετοιμαστούμε όταν θα τελειώσει αυτό που μας βρήκε και θα ανοίξουν πάλι τα φτερά τους τα αεροπλάνα και θα προσκαλούν τους τουρίστες να πάνε διακοπές.

Μετά από αυτόν τον κοροναίο, το πρώτο που θα σκεφτούν οι τουρίστες είναι εάν ο τόπος που θα πάνε έχει νοσοκομείο και αν αυτό μπορεί να τους κάνει καλά αν τους κτυπήσει ο ιός.

Ο τόπος, το νησί που θα έχει αυτές τις εγγυήσεις και θα το διατυμπανίσει διεθνώς και κυρίως στην Ευρώπη αμέσως θα έχει σίγουρα την πρωτιά σε αφίξεις.

Προτείνω λοιπόν ο Δήμος μας να προετοιμάσει μια μελέτη  σε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο και το νοσοκομείο μας που να φτιάχνονται σε κέντρο υποδοχής των ασθενών από τον κοροναίο, το ΙΚΑ στο πλατάνι και το κέντρο υγείας στην Αντιμάχεια.  Επίσης να καταγραφτούν οι ιδιώτες γιατροί οι οποίοι με αμοιβή θα υπηρετούν σε αυτά τα δύο μικρά νοσοκομεία την περίοδο του τουρισμού.

Επειδή ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει τίποτε, γι’ αυτό προτείνω ο Δήμος μας να διαθέσει όσα λεφτά θα χρειαστούν για αυτόν τον σκοπό και αν το κάμει, να διαθέσει και ένα ποσό για την διαφήμιση του στην Ευρώπη. “Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Η ΚΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ. Η ΚΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ”

Αυτά τα προτείνω γιατί ξέρω ότι φέτος η χρονιά είναι χαμένη, αλλά έστω και δυο, τρεις  μήνες να κερδίσουμε πάλι καλό θα είναι. Σας παρακαλώ θέλω να το δημοσιεύσετε.   ευχαριστώ”