Κύριε Γ. Πασσανικολάκη μπορείτε να μας πείτε γιατί αφήσατε διαλυμένη την ΔΕΥΑΚ

Είναι η δεύτερη φορά που μια ανακοίνωση της παράταξης του Κυρίτση (το κύριος θα το βάλουμε μόνο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) ακυρώνει το έργο του κ. Γιώργου Πασσανικολάκη στο τρίγωνο του μαύρου νερού των Ηρακλειδών.

Την πρώτη φορά μέτρησε ο κ. Κιάρης τα δεκάδες δικά του έργα στο τρίγωνο των Ηρακλειδών με το ένα και αυτό μισό του κ. Πασσανικολάκη και δεν το πιστέψαμε.

Την δεύτερη φορά, προχθές δηλαδή, με έντεχνο τρόπο ο Κυρίτσης κατηγόρησε την ΔΕΥΑΚ για το θολό νερό στην Αντιμάχεια και απαρίθμησε τα δικά του κατορθώματα σε σύγκριση με την σημερινή αρχή που δεν κάνει τίποτε.

Αλλά και ο κ. Μυλωνάς με χθεσινό άρθρο του μας διατυμπανίζει ότι ο κ. Πασσανικολάκης δεν έκανε τίποτε για να φτιάξει το πρόβλημα, όπως φυσικά δεν κάνει ούτε η σημερινή δημαρχία…. Θα μας πείτε κ. Πασσανικολάκη, ποιός τον ακούει αυτόν. Έλα όμως που ήταν πέντε ολόκληρα χρόνια υπαρχηγός του Κυρίτση. (για τον κ. Μυλανά η ομάδα έχει έτοιμο κείμενο)

Φτάσαμε πλέον στο σημείο, εμείς που στηρίξαμε και στηρίζουμε την νέα δημοτική αρχή να πιστεύουμε ότι όντως επί Πασσανικολάκη δεν έγινε τίποτε. 

Για να καταλάβεις φίλε κ. Πασσανικολάκη με ποιούς έχεις να κάνεις θα πρέπει να αναλογιστείς ότι ενώ με παρρησία και πολιτικό θάρρος ο νεαρός πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ζαχαρός ζήτησε συγνώμη για την αστοχία ενός έργου που είχε ως αποτέλεσμα τον θολότητα του νερού στην Αντιμάχεια, ο Κυρίτσης τον κατακεραύνωσε και τον υποτίμησε.

Εάν νομίζεις ότι εσένα θα σου χαριστούνε κάνεις μεγάλο λάθος. Αλλά και αν είναι έτσι. Και αν δεν θέλεις να μας πεις τι έκανες εσύ στο τρίγωνο και τι ο κ. Κιάρης, τουλάχιστον ενημέρωσε μας ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι κατηγορίες και ότι ο κόσμος ξέρει. Για να σου πούμε ότι θα είναι η τρίτη φορά που θα διαψευστείς. Αλλά δυστυχώς το “η ουκ ανδρός σοφού” ισχύει για την δεύτερη, φαντάσου την τρίτη τι θα πούν.