Προς Αντιδήμαρχο κ. Αβρίθη. Σας είπαμε ότι θα τα βρείτε μπροστά σας και κάθε ημέρα δικαιωνόμαστε

Δεν πέρασαν τρεις ημέρες που σας είπαμε ότι η κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου με αποφάσεις της, κατ’ εντολήν του Κυρίτση,  έστειλε δεκάδες έντιμους συμπολίτες μας στα δικαστήρια και πλήρωνε χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους από την Αθήνα,. και εσείς όχι μόνο δεν μας ακούσατε, αλλά μας επιπλήξετε και από πάνω.

Σήμερα, που με την ανακοίνωση της, σας λέει ότι “δεν έχετε συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης και της καταστροφής που θα επέλθει στην τοπική οικονομία”, είμαστε βέβαιοι ότι θα της απαντήσετε με ευγένεια.

Και ας έχει στείλει η κυρία δεκάδες πολίτες της Κω στον Εισαγγελέα, και ας πλήρωνε χιλιάρικα του δημοτικού χρήματος για δικηγόρους.

Σήμερα αγαπητέ κ. Αβρίθη που η κυρία, σας κατηγορεί έμμεσα για καταστροφείς του νησιού εσείς σφυρίζετε αδιάφορα και σας λέμε ότι θα έρθει η ημέρα που η ίδια κυρία θα σας πει κατάμουτρα ότι λεηλατήσατε τον Δήμο όπως το είπε πολλές φορές στον Δήμαρχος σας, στους φίλους σας τον Πασσανικολάκη, τον Νίκο τον Πατάκο τον Σταμάτη τον Πη, την κ. Τελλή. ‘Όπως το είπε στην κ. Ρούφα και στον κ. “Γραμματικό του Δήμου” (‘έτσι τον αποκαλούσαν) 

Αλλά και ο έτερος, ο Κυρίτσης ( δεν τον αποκαλούμε κύριο εάν δεν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) μας μιλάει για ενότητα!!.”Οι αντιπαραθέσεις, όπως αυτές στις οποίες αρέσκεται ο κ. Νικηταράς, πρέπει να μείνουν στην άκρη!!’ μας είπε σε άλλη ανακοίνωση του.

Και φυσικά περηφανεύεται που σας άφησε 15 εκατομμύρια. Λες και τα χρήματα ήταν δικά του. Λες και δεν ξέρουμε εμείς και όχι εσείς, ότι αυτά προέρχονται από την υπερφορολόγηση  των πολιτών και ότι τα είχα καβάτζα για την επόμενη τετραετία, αλλά δεν του έκατσε…

Κύριε Αντιδήμαρχε, όταν σας είπαμε να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία για τις δίκες στις οποίες οδήγησε ο Κυρίτσης εκατοντάδες πολίτες της Κω, δεν το είπαμε τυχαία. Γνωρίζουμε, όπως όλη η Κως, τον χαρακτήρα του. ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ πέρασε και όλοι ξέχασαν τον κατέβασμα του παντελονιού σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Τώρα περνά η ενότητα. Αύριο θα έρθει το καλόπιασμα και στο τέλος και πάλι θα ξεχάσουμε.

Και ένα τελευταίο που αφορά τις παρατάξεις, που είναι πολιτικό και δικαιολογημένα δεν το γνωρίζετε. “Στην πολιτική αυτός που απαντά είναι ο αδύνατος παίχτης”