Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη. Λαέ μην ανησυχείς, το V θα μας σώσει

Η κ. Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη μιλώντας στην Κρήτη προέβλεψε ότι μόλις φύγει ο κορονοϊός η ελληνική οικονομία θα …εκτιναχθεί. Είναι όπως είπε η θεωρία του V…

“Η θεωρία του V είναι παρά πολύ απλή και πάρα πολύ κατανοητή. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνουμε. Είμαστε προς τα κάτω. Θα φθάσουμε κάποια στιγμή στον πάτο εκ των πραγμάτων, που θα είναι η εποχή που ο κορονοϊός θα είναι στο φόρτε του. Όταν αυτό περάσει, η αντίδραση… πάρτε τη δική σας προσωπική αντίδραση, θα σας πω εγώ την προσωπική δική μου. Η δική μου προσωπική αντίδραση είναι να πάρω τα παιδιά μου, να πάρω τα εγγόνια μου, να βγω έξω, να ταξιδέψω, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα δύο μήνες. Αυτή θα είναι η αντίδραση και όλων των συμπολιτών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκεί που η οικονομία είναι στον πάτο θα αρχίζει να τινάζεται όχι με τον κανονικό ρυθμό που ανεβαίναμε, αλλά θα τιναχθεί πάρα πολύ ψηλά. Θα το δείτε αυτό να γίνεται και στα χρηματιστήρια, θα το δείτε αυτό να γίνεται και διεθνώς. Διότι έτσι είναι η ζωή. Όταν ένα πρόβλημα τελειώνει τότε βγαίνεις και, ξέρετε, οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν τη χαρά. Αυτό για την οικονομία είναι η βενζίνη της και αυτό σημαίνει αύξηση της κατανάλωσης, αυτό σημαίνει πάλι κανονικούς ρυθμούς. Αυτό θα συμβεί κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο κατά τη δική μου γνώμη, κατά τη γνώμη πολύ σοβαρότερων οικονομολόγων από μένα.”

Η κ. Μητσοτάκη Μπακογιάννη είναι βέβαιο ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Γιατί σε εκείνην θα έχουν μείνει χρήματα από τα περισσευούμενα ώστε να χαίρεται και να διασκεδάζει. Οι άλλοι όμως, οι πολλοί, αν κρατήσει για πολύ ο κορονοϊός, δεν θα μπορούν να βρούνε το V γιατί θα έχουν εξαντληθεί οικονομικά και θα χρωστάνε και από πάνω.