
Η επικοινωνιακή πολιτική ακόμα και στον θάνατο. Τώρα που η αγωνία βρίσκεται στο ζενίθ. Τώρα που τα γάντια και οι μάσκες πουλιούνται στην μαύρη αγορά. Τώρα που η περίσκεψη και η σωφροσύνη είναι η μόνη αναγκαία.
Φίλοι μας, τώρα θα εξαντληθεί η φιλευσπλαχνία τους και η συμπόνια τους στα κανάλια και στις πασαρέλες. Τώρα ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του θα δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο. Και επειδή πολλοί δεν τους πιστεύουν θα βγαίνουν κάθε ημέρα στις τηλεοράσεις, θα αντικαθιστούν τους επιστήμονες στα μέτρα προφύλαξης, θα βγάζουν διαγγέλματα.
Τρεις Υπουργοί και ένας Γενικός Γραμματέας στο αεροπλάνο που έφερε την δωρεάν, λες και δεν μπορούσε να βγει μια ουσιώδεις και λιτή ανακοίνωση και μια απαρίθμηση των ειδών που γενναιόδωρα απέστειλε η Κίνα.
Με δόσεις και με τυμπανοκρουσίες τα μέτρα στήριξης, λες και κάθε δύο ημέρες αλλάζουν τα πράγματα στις ανάγκες των πολιτών. Και όλο κάποιον ξεχνούν, τους ταξιτζήδες που δεν δουλεύουν, τους εργάτες της οικοδομής, τους πλανόδιους στις λαϊκές. Τους φουρναραίους. Και άντε πάλι από την αρχή.
Τα 2 εκατομμύρια έγιναν 10. Και θα γίνουν περισσότερα όσο διαρκεί η κορονοϊός. Και θα έρθει η ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήσουν και τότε θα δείτε αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που σήμερα είναι φιλεύσπλαχνοι. Ότι τα εκατομμύρια θα τα πληρώσουν αυτοί που πληρώνουν πάντα τις οικονομικές κρίσεις.
Γι’ αυτό μείνετε στα σπίτια σας να τελειώνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.
