Σκάνδαλα στην υγεία. Για να μην ξεχνιόμαστε

Η Mindwork Business Solutions είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει την διοργάνωση συνεδρίων. Δεν θα την αναφέραμε εάν αυτή η εταιρεία δεν ανήκε στην κ Λίνα Νικολοπούλου  που είναι σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας του κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Αλλά και πάλι δεν θα μας ενδιέφερε εάν δεν αναλάμβανε χωρίς διαγωνισμό από το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ την διοργάνωση του συνεδρίου  eHealth Forum το 2014 ύψους 713.000 ευρώ. (Καλά διαβάσατε επτακόσιες δεκατρείς χιλιάδες ευρώ)

Προχθές λοιπόν στο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών κατηγορούμενες ήταν η τότε  Γ.Γ. του Υπ. Υγείας για παράβαση καθήκοντος και η κ. σύζυγος του κ. Στουρνάρα για ηθική αυτουργία. Η πενταμελής ομάδα των δικηγόρων υπεράσπισης υπεστήριξε ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και ζήτησε της αποβολή των νομικών εκπροσώπων του δημοσίου πράγμα που έγινε, αλλά δεν απεδέχθη τις υπόλοιπες ενστάσεις και έτσι η εκδίκαση ανεβλήθη.  

Εμείς γράψαμε τι είχε πει ο ανεπανάληπτος Σταυρίδης . και επιμένουμε σε αυτά όσο και αν λένε ότι η Νοβάρτις είναι σκευωρία και όχι σκάνδαλο..

“-Άμα τσακώσεις 100.000.000 λέγεται κατάχρα εμπιστοσύνης με κακούργημα να πούμε, και τέλος πάντων η δίκη αναβάλλεται και εξέρχεσαι με βούλευμα!”

Οι συνεχείς προσπάθειες αποφυγής της δίκης προκάλεσαν μάλιστα την αντίδραση της προέδρου της έδρας, η οποία σχολίασε σκωπτικά απευθυνόμενη στην υπεράσπιση των δύο κατηγορούμενων: «Κι είπατε ότι θέλατε να δικαστείτε και στην ουσία, αν θυμάμαι καλά». Για λογαριασμό της Λ. Νικολοπούλου έσπευσε να καταθέσει ως μάρτυρας ο Αδωνης Γεωργιάδης, ενώ παρών στο δικαστήριο ήταν και ο περίφημος Σταμάτης Πουλής του πρώην αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ. Φυσικά αναμένουμε την απόφαση, ανεξάρτητα εάν το ηθικό είναι και νόμιμο