Δημοτικό Συμβούλιο Κω. Ας μην νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο

Ευχαριστούμε τον φίλο που μας ενημέρωσε για την γκάφα της κ. Βάσως Πη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εμείς είδαμε το στιγμιότυπο και έχουμε άλλες απόψεις από αυτήν του φίλου που νομίζει ότι ήταν γκάφα.

Λοιπόν η κ. Βάσω Πη αφού έβγαλε ένα λογύδριο για τις γυναίκες και τον αγώνα των γυναικών, μιας και ήταν η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, κατήγγειλε και κατακεραύνωσε την δημοτική αρχή γιατί απαξίωσε το γεγονός και δεν έκανε τίποτε για την  επέτειο αυτή.

Εάν κάποιος έκλεινε την τηλεόραση σε αυτό το σημείο πράγματι θα μάθαινε ότι η δημοτική αρχή αγνόησε την σημαντική αυτή ημέρα. Η κ. Πη αυτό ήθελε. Την εντύπωση. Την ψεύτικη είδηση. Το face news. Που θα πάει σου λέει, σε κάποιους θα κάτσει.

Μετά από λίγο, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, η κ. Κανταρζή, ο κ Μήτρου και η κ. Βλάχου μέτρησαν τουλάχιστον τέσσερις εκδηλώσεις του Δήμου για την ημέρα αυτή, εκ των οποίων οι δύο ακυρώθηκαν εξ αιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Κάποιοι σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και η κ. Πη έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι άλλοι είναι βλάκες. Εκλέχτηκαν και νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα. Ότι μπορούν να κοροϊδεύουν γιατί έτσι τους έμαθαν οι αρχηγοί τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις ανήκει η κ. Βάσω Πη.

Κάποιοι άλλοι πάνε απροετοίμαστοι. Τοποθετούνται ενώ δεν έχουν διαβάσει. Λένε πολλά χωρίς ουσία. Κουράζουν τους συμμετέχοντες και τους τηλεθεατές. Ας μην νομίζουν ότι αυτά περνάνε απαρατήρητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτερο όργανο του νησιού μας. Θα  παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του γιατί θα πρέπει κάποτε να το σεβαστούμε. Πρώτα οι συμμετέχοντες και μετά όλοι οι άλλοι.