Κορωνοϊός: Εθνική επαγρύπνηση ή εθνικός μαυραγοριτισμός;

Φίλοι μας ενημέρωσαν για τις αδικαιολόγητες αυξήσεις που πήραν ξαφνικά κάποια αναγκαία είδη για την πρόληψη από το κορωνοϊό. Και εμείς είπαμε να μην συμβάλουμε σε αυτό τον πανικό.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ζούμε σε μια έκρυθμη κατάσταση που μάλιστα ενέχει άμεσους κινδύνους στην υγεία και στην ζωή των ανθρώπων. Και σίγουρα τα μέτρα που λαμβάνονται όσο αυστηρά και αν είναι γίνονται αποδεκτά και έχουν βάση αφού μιλάμε για κάτι πρωτόγνωρο που πλήττει όλες τις χώρες.

Εάν αντιληφθούμε την έκταση του φαινομένου που υπάρχει στην Ιταλία και ενός πραγματικά εθνικού κινδύνου. αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστούμε μέχρι και εθνική καταστροφή.

Μέσα λοιπόν σε αυτή δύσκολη για την πατρίδα περίοδο δεν υπήρχε περίπτωση να μην εμφανίζονταν και να μην φύτρωναν και οι μαυραγορίτες. Και μάλιστα με διευθύνσεις και ονόματα. Και με την ανοχή των Κυβερνώντων.

Από 30 λεπτά η μάσκα έφτασε στο 1,5 ευρώ και μάλιστα βάζεις και μέσο για να την βρεις. Τα αντισηπτικά πήραν αυξήσεις μέχρι και 100%. Βγήκαν άλλες μάρκες και τα έβαλαν σε μικρότερο μέγεθος.

Και δεν είδαμε τίποτε ακόμα. Αν, ο μη γένετο, επιδεινωθεί η κατάσταση τα ίδια θα δούμε και στα τρόφιμα και στα χαρτιά και σε όλα τα καθημερινά είδη ανάγκης.

Και ο υπεύθυνος της Κυβέρνησης τι μας λέει στην τηλεόραση;. Ότι η μεγάλη ζήτηση οδήγησε στην εξαφάνιση αυτών των ειδών!! Δεν προλαβαίνουν μας λέει οι βιομηχανίες να κατασκευάσουν αυτά τα είδη!

Λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται στον πόλεμο. Λες και δεν ξέρουμε γιατί κάποιοι σε χρόνους αναταραχής πλουτίζουν.. Ίσα, ίσα που κάτι τέτοιες περιόδους είναι που οι επιτήδειοι αυξάνουν την παραγωγή, κάνουν υπερωρίες… 

Γι’ αυτό φίλοι μας. μην τρομοκρατείστε. Μπόρα είναι και θα περάσει. Με αυτόν τον ιό μέχρι σήμερα έχει πεθάνει ένας. Με την γρίπη φέτος έχουν πεθάνει μέχρι τώρα κοντά στους 100. Φυσικά και πρέπει να προσέχουμε, κυρίως την καθαριότητα και την υγιεινή μας, αλλά έτσι έπρεπε να κάνουμε πάντα. Την διατροφή μας. Τις ασκήσεις μας. Όλα αυτά που φροντίζουν την υγεία του σώματος. Τις συμβουλές των γιατρών. Ο πανικός δεν ωφελεί…