Γιώργος Χατζημάρκος: Υπεροψία και αυταρχισμός.

Ο κ. Χατζημάρκος τα έβαλε για δεύτερη φορά με τον Δήμαρχο της Λέρου. Και με απαράδεκτες δηλώσεις τον επικρίνει γιατί ο Δήμαρχος χορεύει μόνος του το ταγκό και οι ικανότητες του στον χορό αυτό όλα αυτά τα χρόνια έχουν φανεί. Με υπονοούμενα ότι έχει αποτύχει..

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της αυτοδιοίκησης της Δωδεκανήσου ένας περιφερειάρχης εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης να τα βάζει με έναν Δήμαρχο για ένα σοβαρότατο θέμα που πλήττει τον Δήμο του.

Η υπεροψία και ο αυταρχισμός εμφανίστηκε στο πρόσωπο του κ. Περιφερειάρχη εναντίον ενός εκλεγμένου Δημάρχου, που μόνος του, χωρίς καμιά υποστήριξη σηκώνει τα τελευταία χρόνια το αβάστακτο βάρος των εκατοντάδων προσφύγων που σχεδόν εγκαταλελειμμένοι κατασκηνώνουν στα κεντρικά σημεία της πόλης του.

Και ας μην νομίζει ότι τα καλά του λόγια για την συμπεριφορά του Δημάρχου της Κω θα μας επηρεάσουν. Και ο Δήμαρχος της Κω και οι σύμβουλοι του Δήμου και ολόκληρη η κοινωνία είναι εναντίον του. Όσο για το ταγκό που μας λέει ότι δεν θα χορέψει. Δεν τον χρειαζόμαστε. Άλλωστε τα προηγούμενα πέντε χρόνια ήταν άφαντος από την Κω. Και στον μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού, στον μόνο που έχουμε εμπιστοσύνη είναι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό μας Συμβούλιο.