Ειρήνη Αγαπηδάκη: Οι άριστοι που κατηγορούσαν τις καθαρίστριες βολεύονται

Η κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη διορίστηκε από την Κυβέρνηση Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων με μισθό 4.000 ευρώ

Δεν θα ασχολιόμασταν μαζί της αν δεν έγραφε αυτά που έγραφε σε ανύποπτο χρόνο που όμως έχουν την σημασία τους για την δημόσια θέση που τελικά κατέκτησε. Εμείς θα λέγαμε ότι επιβραβεύτηκε για το μένος της κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Έγραφε λοιπόν η κ. Αγαπηδάκη στον λογαριασμό της στις 18 Σεπτεμβρίου 2017. Διαβάστε και θαυμάστε!

“Δεν είναι καλά τα νεύρα μου. Πρωί-πρωί Δευτέρας, μαθαίνω ότι απολύθηκε ακόμα ένας φίλος από καλοπληρωμένη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα (50+ με ελάχιστες πιθανότητες να ξαναβρεί άλλη)

Και πάω και θυμάμαι τα του καλοκαιριού με τις απεργίες των υπαλλήλων καθαριότητας στους Δήμους και εκείνο το νομοσχέδιο που είχε περάσει η κυβέρνηση για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Δηλαδή για να καταλάβω τόσα χρόνια στα κόμματα προσπαθούν να μας εκπαιδεύσουν στο ότι η πίτα δεν μεγαλώνει, μόνο μικραίνει. Άρα το σωστό είναι να μπορείς να εκτοπίσεις τον διπλανό σου για να φας. Μάλιστα. Ένεκα χρίσης λοιπόν, η πίτα έγινε πιτούλα και το κλωτσομπουνίδι για το ποιός θα φάει ακόμα περισσότερο. Τρανταχτό παράδειγμα εκείνο του καλοκαιριού σε ρημαγμένη χώρα κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και αφού έχουν καταφέρει να ξεδιπλώσουν όλη τους την αντικοινωνικότητα, η κυβέρνηση τους επιβραβεύει με προσλήψεις, επιδόματα και άλλα ωραία και καταπληκτικά, ενώ επαναφέρει την αντιμισθία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων – για χάρη του βασιλικού – ποτίζεται και η γλάστρα.

Κάπως έτσι έρχεται το τέλος, όλες αυτές οι παροχές, κάθε νέα πρόσληψη θα πληρωθεί από εμάς. Πως; με περισσότερους φόρους και εισφορές…..

Ασυλοποίηση των ανθρώπων σε μια εργασία στην οποία αντί για λεφτά στην ουσία δεν θα δουλεύουν. Κάπως έτσι ικανοποιείται το όνειρο για μόνιμη δουλειά στο δημόσιο και παράλληλα η μουμιοποίηση της κοινωνίας.”