Δημοτικό Συμβούλιο Κω: Ένα λάθος που τελικά θα οδηγήσει σε άλλο λάθος

Διαβάσαμε την πολιτική άποψη ενός δημοσιογράφου, αλλά ακούμε και τις γνώμες πολλών συνδημοτών μας στις συζητήσεις τους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κω λένε ότι γίνεται της κακομοίρας. ότι το επίπεδο φτάνει τόσο χαμηλά που οι ακροατές του πλέον μετριούνται σε διψήφιους αριθμούς.

Έφτασαν να λένε ότι δεν βλάπτει μόνο την ψυχική υγεία των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων των συμμετεχόντων.

Και οι τρεις παρατάξεις μαλλιοτραβιούνται. Ενώ ε… Το τοπικό συμβούλιο του Πυλιού ενωμένο μας δείχνει τον δρόμο της ενότητας και της συνοχής!!.

Μάλιστα! Μπήκαν όλα σε ένα κουβά  Τα ανακατεύουν επιφανειακά.  και το λάδι και το ξύδι, και βγάζουν λαδόξυδο. Που φυσικά κολλά μόνο πάνω στην δημοτική αρχή.

Γιατί φίλοι μου όλοι είμαστε για τα εύκολα. Κανείς δεν κάνει το δύσκολο. Δηλαδή να ξεχωρίσει το λάδι από το ξύδι. Και ανάλογο να βάλει τις δόσεις των ευθυνών.

Αλλά δεν είναι μόνο το εύκολο ανακάτωμα. Μήπως μας συμφέρει να μην αποδώσουμε ευθύνες; Μήπως με σκοπιμότητα το ένα λάθος που αφορά το μπάχαλο στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποιοι θέλουν να το οδηγήσουν στο μεγαλύτερο λάθος που είναι να αποδοθούν ευθύνες μόνο στην Δημοτική Αρχή;

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό συμβαίνει. Και δυστυχώς δεν γίνεται μόνο από την παράταξη και τον κ. Κυρίτση που σκόπιμα διαλύει την σοβαρότητα και την ποιότητα των συνεδριάσεων. (δες την οδό Θεμιστοκλέους), αλλά και από την κ. Ρούφα. Γιατί όταν κουρασμένοι από τις δουλειές τους δημοτικοί σύμβουλοι στις 2 τα μεσάνυκτα ακούνε μακρόσυρτους μονολόγους, ε.. κάποιος θα αντιδράσει.

Τα ρίχνουμε στον Πρόεδρο. Τον οποίο όμως πρώτος δεν σέβεται ο κ. Κυρίτσης. Τι θέλετε να κάνουν οι συνεργάτες του;

Σίγουρα θα πρέπει να δοθεί λύση. Φυσικά και την λύση θα πρέπει να την δώσει η δημοτική αρχή γιατί το δεύτερο λάθος είναι χειρότερο του πρώτου. Και αφού το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι νοσηρό ας επιλέξουν άλλους δρόμους για τις μακρόσυρτες και πολλές φορές χρήσιμες για την ενημέρωση των πολιτών εισηγήσεις τους.