Προειδοποιούμε: Κάτι δεν πάει καλά στον ΔΟΠΑΒΣ.

Πήραμε από φίλο την επιστολή που δημοσιεύουμε και νομίζουμε πλέον ότι είχαμε δίκιο με τα πρώτο δημοσίευμα μας για την κ. Βαρβιτσίωτη.

Αν νομίζει ο κύριος Δήμαρχος με την κυρία Βλάχου ότι τον Δήμο μας θα τον κάνουν κομματικό φέουδο της Νέας Δημοκρατίας κάνουν μεγάλο λάθος.

Η κατάκτηση της προεκλογικής περιόδου όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους επώνυμοι άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις με υπέρβαση των προσωπικών τους πεποιθήσεων δεν υπάρχει περίπτωση να καταστρατηγηθεί από κάποιους ανεγκέφαλους. Η δύναμη της ενότητας στην κοινωνία μας για το καλό του νησιού θα τους συντρίψει.

Κυρία Βλάχου στον προεκλογικό αγώνα για να νικηθεί ένας άνθρωπος, που την αξιοπρέπεια και την ηθική την είχε για πολλά χρόνια αγνοήσει, κατέθεσαν τα όπλα της κομματικής αντιπαράθεσης επώνυμοι σημαίνοντες άνθρωποι. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σας αφήσουν να παίξετε σκληρό κομματικό παιχνίδι, Και αυτή δεν είναι προειδοποίηση μόνο προς εσάς, είναι και προς τον Δήμαρχο κ. Νικηταρά που επιτρέπει μέσα σε μία εβδομάδα υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ να εκμεταλλεύονται την δύναμη του δήμου μας δύο κομματικοί εγκάθετοι της Νέας Δημοκρατίας.

Στον αγαπητό φίλο που μας έστειλε την επιστολή λέμε ότι θα μας βρει κοντά του σε ένα αγώνα για έναν δήμο που τον χρησιμοποιούν για κομματικές σκοπιμότητες.

Αγαπητοί κύριοι, σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις σκέψεις μου:
“Ο ΔΟΠΑΒΣ είναι ένας δημοτικός οργανισμός για να προάγει και παράγει πολιτισμό.

ΌΧΙ κομματισμό!!!
Και θα λέγαμε ότι απλώς καταντά “μαϊντανός” που πάει με όλα, όταν ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν αν δεν χαρακτηριζόταν από κομματισμό η μονόπλευρη δράση του στις τελευταίες παρουσιάσεις βιβλίων μέσα σε 5 ημέρες.
– Η “τελευταία μπλόφα” της κ. Βαρβιτσιώτη, της γνωστής πολιτικής δυναστείας Βαρβιτσιώτη, που δήθεν αντικειμενικά, αλλά τελείως μονόπλευρα περιγράφει τι έγινε το 2015 με τις διαπραγματεύσεις.
– Το ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο του Τάκη Θεοδωρόπουλου που κι αυτό μονόπλευρα στρατεύεται στο μέτωπο συκοφάντησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας.
Μάλιστα στο τελευταίο επιστρατεύουν και μαθητές.
Έξυπνος τρόπος για προπαγάνδα στα σχολεία.
Τι ρόλο παίζει ο ΔΟΠΑΒΣ;  Α-ΣΕΒΗ;;;”