ΔΗΡΑΣ: Το σκάνδαλο του 1 εκατομμυρίου που θα γίνει σκευωρία.

Επί 5 χρόνια στήθηκε σε βάρος της δημοτικής περιουσίας, αλλά και 13 εργαζομένων στον ΔΗΡΑΣ ένα πραγματικό έγκλημα.

Ο κ. Κυρίτσης αντί να μιλήσει καθαρά. Αντί να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τους πολίτες και να τους πει ότι διαφωνεί με την χρηματοδότηση των 400 χιλιάδων ευρώ στον ΔΗΡΑΣ και γι’ αυτό θα τον καταργήσει, έκανε αυτό που ήξερε πολύ καλά.

Έβαλε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και κυρίως να το κάνουν με δόλιο τρόπο. Δεν είχε το πολιτικό θάρρος να αντιμετωπίσει κατάματα τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους. Για να θυμηθούμε το ρεζιλίκι με τον Καμπουράκη στην τηλεόραση…

Αυτό το τεράστιο πολιτικό έγκλημα συνεχίστηκε για 5 ολόκληρα χρόνια σε βάρος ανθρώπων που είχαν την δουλειά τους, που είχαν οικογένειες και υποχρεώσεις. Αλλά και σε βάρος της περιουσίας του Δήμου αν υπολογιστούν τα δικαστικά και οι χιλιάδες χαμένες ώρες. Υπολογίζεται ότι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο πεταμένα χρήματα..

Και σήμερα έρχεται ο κ. Κυρίτσης και το καραμπινάτο σκάνδαλο, το πολιτικό και οικονομικό έγκλημα να το μετατρέψει σε σκευωρία!!

Στον ΔΗΡΑΣ μας λέει ότι την έστησαν οι εργαζόμενοι, οι καϊσαρλικοί και οι αντίπαλοι του για να τον καταστρέψουν..

Αν σε αυτό το απύθμενο θράσος του κ. Κυρίτση δεν φταίει ο κ. Νικηταράς ποιός άλλος φταίει; Κέρδισε την δημαρχία ακριβώς για αυτό τον λόγο. Οι πολίτες την αλαζονεία, την υποκρισία  και την εκδικητικότητα δεν την ανέχονται. Και περίμεναν την ώρα της αποκάλυψης. Την 1η Σεπτεμβρίου. Και περιμένουν ακόμα.

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για ένα και μόνο λόγο. Αυτόν που ένωσε και όλες τις κομματικές δυνάμεις εναντίον του κ. Κυρίτση. Στα θέματα της ηθικής και του σεβασμού του δημοτικού χρήματος δεν θα κάνουμε πίσω με όποιο κόστος. Και κάτι ακόμα. Στα ερωτήματα της κ. Ρούφα οφείλει να απαντήσει με ειλικρίνεια. Είναι ερωτήματα της κοινωνίας μας.