Σεβαστιανός Μαραγκός: Ένας εν αποστρατεία ταξίαρχος. Πολιτικός ή στρατιώτης;

Ο κ. Σεβαστιανός Μαραγκός υπηρέτησε τα κοινά, μετά τη  αποστρατεία του, με τον  κ. Κυρίτση. Φανταστείτε πριν ήταν Ταξίαρχος του ένδοξου στρατού μας. Τελευταία ήταν πρόεδρος της Μαρίνας για πολλά χρόνια.

Δεν θα πούμε τίποτε για την θητεία του στην Μαρίνα. Για την εισπρακτική του εταιρία των 400 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, για τα δάνεια από το ταμείο που για αυτό έχουμε καταθέσεις. Έπρεπε να το είχαν κάνει οι σημερινοί αλλά τον λυπήθηκαν και γι’ αυτό σήκωσαν κάποιοι κεφάλι.

Θα μιλήσουμε για την πολιτική προστασία. Βγήκε ο νέος δήμαρχος και τίμησε τους ανθρώπους που προσέφεραν στον τόπο μας. Με τα χρήματα τα δικά μας. Ο κ. Νικηταράς δεν είπε κουβέντα για τους νυν και για τους πρώην και έρχεται ο στρατηγός και μας λέει ότι ο καίσαρλης δεν έκανε τίποτε.

Αγαπητέ κύριε Μαραγκέ. Δεν θα σου πούμε εμείς αν ο καίσαρλης έκανε η δεν έκανε τίποτα. Εμείς θα σου πούμε ότι ο στρατιώτης, αν είναι στρατιώτης, τους ηττημένους τους σέβεται. Και εσύ μάλλον δεν ήσουνα στρατιώτης. Άλλωστε γνωρίζουμε τι λες για τον καίσαρλη και γνωρίζουμε τι έκανε εκείνος….