Λύκειο Ζηπαρίου: Και αλλού γεννούν οι πούλες…

Αυτά που μαθαίνουμε και αυτά που γίνονται στον Δήμο της Κω μόνο με την διαφάνεια και την νομιμότητα δεν σχετίζονται.

Και επειδή τα πάντα είναι γνωστά, στον Δήμαρχο και στους Αντιδημάρχους, στους προέδρους και σε όλους τους συμβούλους και κανένας δεν μιλά αν και το θέμα από την στιγμή που έγινε αντιληπτό έπρεπε να δημοσιοποιηθεί αντί να κουκουλώνεται, ψάχνουμε και εμείς να βρούμε που γεννούν οι πούλες που είπε ο Κυρίτσης…

Μας είναι αδιανόητο να πληροφορούμαστε ότι ιδιώτης μηχανικός, γιός του πρώην δημάρχου πήρε από την πολεοδομία του Δήμου έγγραφα από το φάκελο του ακινήτου του Λυκείου χωρίς αίτηση, χωρίς γραπτή αιτιολόγηση και χωρίς απόδειξη παραλαβής των εγγράφων. Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια αυτή η πληροφορία για την οποία περιμένουμε διάψευση.

Αυτό μας λέει ότι  αν είναι αλήθεια τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει και κάτι σημαντικό λείπει από το φάκελο.

Επίσης μια άλλη πληροφορία μας λέει ότι το ακίνητο που ενοικιάστηκε από τον Δήμο και στο οποίο ξοδεύτηκαν πάνω από 300.000 ευρώ δεν είχε καταλληλότητα εκπαιδευτηρίου και ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες και στο δημόσιο.

Μια άλλη πληροφορία μας λέει ότι τα ενοίκια έβγαιναν στο όνομα των ιδιοκτητών αλλά αυτοί έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά..

Και μια άλλη πληροφορία μας λέει ότι δόθηκαν κοντά στα 500 εκατομμύρια για να ενοικιαστεί το καφενείο για έξη χρόνια!

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια τότε το κακούργημα είναι καραμπινάτο. Ότι η ενοικίαση στήθηκε για να ωφελήσει ιδιώτη και ότι τα χρήματα πήγαν σε ακατάλληλο κτίριο.

Κύριε Δήμαρχε, μιλάτε για ηθική και το πιστεύουμε. Άλλωστε για αυτήν αγωνιστήκαμε. Διαφωτίστε άμεσα τον κόσμο τι παραλάβατε και τι συμβαίνει. Η καθυστέρηση της δημοσιοποίησης γεννά υπόνοιες για μεγάλο σκάνδαλο που μπορεί να μην είναι και που αν συνεχιστεί η σιωπή θα αρχίσουμε να το πιστεύουμε. 

Ορίστε τι πάθαμε στον ΔΗΡΑΣ. Για μας είναι αδιανόητο να σας κουνά το δάκτυλο ο Κυρίτσης και να λέει για κακαρίσματα και για πούλες και εμείς να σιωπούμε..

Μας είναι αδιανόητο να βρίσκεστε εγκαλούμενοι στον ΔΗΡΑΣ γιατί σιωπήσατε. Γιατί δεν είπατε την αλήθεια. Για την θλιβερή κατάσταση. Για τα εμπόδια και τις δυσκολίες.  Αυτά που έπρεπε να κάνετε στους πρώτους δύο μήνες.