Εμείς θα σας πούμε με ατράνταχτα στοιχεία γιατί έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Όσοι ενδιαφέρονται με την πολιτική και τα κόμματα θα γνωρίζουν την έκθεση που συντάχθηκε από μια επιτροπή και αναφέρεται στους λόγους και στις αιτίες που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς θα σας πούμε την δική μας άποψη με νούμερα και στοιχεία.

Γνωρίζουμε όλοι ότι τις τράπεζες και τους τραπεζίτες τους πλήρωσε με αίμα ο κόσμος, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικροεπιχειρηματίες, οι άνεργοι.

Διαβάζοντας λοιπόν το ρεπορτάζ μιας εφημερίδας σας λέμε ποιοί είναι οι αιμοδότες των “άνομων οικονομικών συμφερόντων της διαπλοκής” το 2018, στον κολοφώνα της δόξης του ΣΥΡΙΖΑ.

35 εκατομμύρια διέθεσαν μόνο το 2018 οι τέσσερις τράπεζες σε διαφημίσεις στα ΜΜΕ.

Η τράπεζα Πειραιώς 12 μύρια. Η Άλφα 9 Μύρια. η Γιούρω 7 μύρια και η Εθνική 6,5 μυριάκια.

Που πήγαν αυτά τα εκατομμύρια. Στον ΣΚΑΙ και στην Καθημερινή περίπου 4,5 μύρια. Στον ΑΝΤ1 2,8 μύρια. Στον όμιλο Μαρινάκη 2 μύρια. Στο Αλφα 2 μύρια. Στον όμιλο Πρώτο θέμα 2 μύρια. Στο ΣΤΑΡ 1,35 μύρια. Στη ΡΕΑΛ Χατζηνικολάου 0,66 μύρια. Στο Φιλελεύθερο  0,36 μύρια και στον Σαββίδη 0,269 μύρια.

Πέρα όμως από αυτά όπως λένε οι εφημερίδες, υπάρχουν και άλλα μύρια που παίρνουν δημοσιογράφοι για να διαφημίζουν τις τράπεζες από στόμα σε στόμα!!!  Υπάρχει τοπικό μέσο που όπως λέει η εφημερίδα το βλέπει μόνο ο ιδιοκτήτης και το σόι του, που έλαβε 16.000 ευρώ!!

Κύριε Τσίπρα ήξερες ότι ο λαός μας, πλήρωσε με τη ζωή του τις κομπίνες των τραπεζών. Τους χρυσώσαμε. Και αντί να τους κόψεις το κεφάλι…..του ταμείου, τους άφησες να παίζουν με τα δικά μας χρήματα εις βάρος μας. Τα ήθελες και τα  ‘παθες.. Πήρες την Κυβέρνηση και άφησες τα κανάλια της εξουσίας να χορεύουν.