ΤΡΕΛΑ. Ο Χατζημάρκος λέει ναι στα κλειστά κέντρα και εμείς τσακωνόμαστε.

Όταν δημοσίευσε το δελτίου τύπου για τον ΣΥΡΙΖΑ σας είπαμε ότι ο κ. Περιφερειάρχης αποκαλύφθηκε. Ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα με την τοποθέτηση του για το προσφυγικό και μεταναστευτικό αποδεικνύεται ότι είχαμε δίκιο. Ο κ. Χατζημάρκος θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία και ότι κάνει, από εδώ και πέρα, θα γίνεται για να πείσει τον κ. Μητσοτάκη ότι είναι καλός για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Για το προσφυγικό που γίνεται ο χαμός, ο κ. Χατζημάρκος από την Ρόδο μας είπε ότι είναι υπέρ των κλειστών κέντρων. Και ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που αποφασίζουν είναι όμηροι κάποιων ανεγκέφαλων που τους πιέζουν να πάρουν αντίθετες αποφάσεις!!

Μάλλον δεν πήρε είδηση τι λέει το δημοτικό συμβούλιο της Κω. Γιατί ποτέ δεν τον ενδιέφερε τι λένε οι τοπικές αρχές. Άλλωστε δεν τον καίει και πολύ, αφού στη Ρόδο που είναι οι πολλοί ψήφοι δεν υπάρχουν ούτε κλειστά ούτε ανοικτά κέντρα.

Όσο για τον τουρισμό. Έχει πλήρη άγνοια. Αλλά υπάρχει και το αλλά. Ποτέ δεν έμαθε ότι ο τουρισμός επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και αλλοίμονο στην Κω και στην Λέρο αν, στις φυλακές που ετοιμάζει η Κυβέρνηση του, γίνει το κακό.

Αλλά και με τα μεταναστευτικά ρεύματα ουδέποτε ασχολήθηκε. Έχει την ίδια εντύπωση που έχει και η Κυβέρνηση του. Θα στείλουμε λέει το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Θα τους κλείσουμε σε φυλακές, θα τους εμποδίσουμε. Και αυτοί θα σταματήσουν να έρχονται. Θα τους φοβερίσουμε όπως φοβερίζουν και τον Ερντογάν…  Να είστε βέβαιοι ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα μας λέει άλλα, όπως είπαν και για το Μακεδονικό….

Ρώτησε μας λέει τον κόσμο που είναι υπέρ των κλειστών κέντρων. Άρα ρώτησε και τους συμβούλους του στην Επαρχία μας.  Εδώ αγαπητοί μας φίλοι ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Σταυρώσαμε τον Δήμαρχο γιατί γλύφει δήθεν την Κυβέρνηση. Ετοιμάζουμε υπογραφές και επανάσταση όχι μόνο για το κλειστό αλλά και για το ανοικτό. Και ο μέγας αρχηγός είναι αντίθετος!!

Αντί να ζητήσει από την Κυβέρνηση να επιταχύνει τις διαδικασίες για την μεταφορά των μεταναστών εκεί που πρέπει να πάνε, μας μιλά για τα κλειστά κέντρα ώστε οι μετανάστες να μην γυροφέρνουν στα χωριά και τους βλέπουμε. 

Δήμαρχε γιατί χολοσκάς; Στείλε τους στον Περιφερειάρχη να τους λύσει το πρόβλημα..