Δήμαρχε ενημέρωσε μας: 1.000.000 το χρόνο είναι πολλά λεφτά…

Εάν είναι αλήθεια τότε όλοι μας θα πρέπει να πάμε να πνιγούμε.

Μας ενημέρωσε κάποιος συμπατριώτης μας ότι μια ιδιωτική εταιρεία εισπράττει τον χρόνο από την Μαρίνα και το Λιμενικό Ταμείο πάνω από 1.000.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει. 

Ρωτήσαμε αν γίνονταν διαγωνισμοί και μας είπε φυσικά και γίνονταν διαγωνισμοί. Αλλού μας είπε ότι είναι το περίεργο.

Ότι οι διαγωνισμοί ξεκίνησαν τον δεύτερο χρόνο της τελευταίας θητείας  του κ. Κυρίτση και αφορούσαν την είσπραξη των εσόδων των δύο δημοτικών επιχειρήσεων που μέχρι τότε τα εισέπρατταν οι υπηρεσίες τους και την φύλαξη.

Και το πιο περίεργο είναι ότι τα έσοδα των προηγούμενων χρόνων που δεν υπήρχε η εισπρακτική εταιρεία είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που έφερνε η εισπρακτική. Μάλιστα η εισπρακτική αντί να τα εισπράττει όλα, άφηνε και κάποια χρέη ιδιωτών, τα δύσκολα, που τώρα φτάνουν τα 700.000 ευρώ μόνο στην Μαρίνα…

Ρωτάμε δημόσια, εάν αυτά που μάθαμε είναι αλήθεια.  Ζητάμε να μάθουμε με ακρίβεια αν ήταν αναγκαία μία εταιρεία,  αν το 1.000.000 ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ποιές υπηρεσίες προσέφερε, ποιοί δούλεψαν πόσα πληρώθηκαν και αν υπάρχουν αποδείξεις όλων των υπηρεσιών.

Δεν γίνεται κύριε Δήμαρχε να έχουν ιδρώσει δεκάδες συμπολίτες μας για να φτιαχτούν αυτές οι δημοτικές επιχειρήσεις και ο κόσμος  της Κω να έχει πληρώσει  εκατομμύρια και κάποιοι άνθρωποι να τα ξοδεύουν αέρα, πατέρα. 

Μας είναι αδιανόητο αν είναι αλήθεια, το επαναλαμβάνουμε αν είναι αλήθεια να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, για να εισπράττουμε τα έσοδα που πριν από πέντε χρόνια τα εισέπρατταν οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων.  Ζητάμε να βγουν όλα στο φως της ημέρας.