Μ.Σκουφεζή. Ακόμα δεν κατάλαβε γιατί ο κόσμος τους απέρριψε.

Διαβάσαμε το άρθρο της κ. Μαρίας Σκουφεζή, της γνωστής σε όλους μας προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αντιμαχείας.

Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα γιατί γράφτηκε από έναν άνθρωπο που έχει πάει σε πανεπιστήμιο και σίγουρα μπορεί να κατανοήσει ανθρώπινα γεγονότα και καταστάσεις.

Έχασαν, μας λέει, γιατί ενώ θα είχαν βάλει τους 30 στύλους και τα φώτα λεντ από το 2018. καθυστέρησαν δύο χρόνια  εξ αιτίας της γραφειοκρατίας.

Μας το υπενθυμίζει με χαρά και με περηφάνια! ώστε να την θυμηθούμε μετά από τέσσερα χρόνια και να την ξαναψηφίσουμε!!

Ότι και να σκεφτεί κάποιος για την πολιτική σκέψη της κυρίας Σκουφεζή είναι ελάχιστο. Μάλλον δεν υπάρχει καμιά πολιτική σκέψη.

Το δυστύχημα είναι ότι η κυρία Σκουφεζή υποτιμά και την πολιτική ωριμότητα των πολιτών, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έγραφε τέτοιο κείμενο.

Κυρία Σκουφεζή αν δεν έχεις ακόμα καταλάβει γιατί χάσατε πανηγυρικά, τότε είναι προτιμότερο να ασχολείσαι με την επιστήμη σου και να μην μας ταλαιπωρείς.

Αν δεν ένοιωθες την οργή των πολιτών, τότε καλύτερα άστα…

Αν δεν είδες το πάθος του δαγκωτού μαύρου στην κάλπη, τότε δεν κάνεις για πολιτικός.

Σίγουρα δικαιολογείσαι γιατί ήσουνα μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Ήσουνα στο χωριό. Αν και ήσουνα σοβαρό στέλεχος της παράταξης.

Όμως δεν μπορεί να μην έβλεπες το ειρωνικό χαμόγελο του αρχηγού σου. Δεν μπορεί να μην άκουγες για την εκδικητικότητα και τις πράξεις του. Το αλαζονικό του ύφος δεν το πρόσεξες;;

Και καλά όλα αυτά.

Την καλοπέραση; Τα ταξιδάκια; τα μέα του και τα σέα του; Ούτε αυτά τα πρόσεξες;

Αφήστε λοιπόν την γραφειοκρατία ήσυχη και ας ψάξετε αλλού να βρείτε τον φταίχτη. Είναι μπροστά σας….