Χατζημάρκος: Εκτίθεται και εμφανίζει το πραγματικό του πρόσωπο.

Έκπληκτοι μείναμε από το Δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου. Μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση και σε εκνευρισμό εκτός και αν πλέον αποφάσισε να μας ενημερώσει ότι στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Χατζημάρκος γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι στις περιφερειακές εκλογές αυτό που επικράτησε δεν ήταν το κομματικό καθήκον αλλά οι αξιολόγηση των υποψηφίων συμβούλων. Ιδιαίτερα στην Κω με το μεγάλο ποσοστό του, ξέρει ότι οι υποψήφιοι του στην Επαρχία σε σύγκριση με τους αντιπάλους απείχαν ως προς την αναγνωρισημότητα κατά παρασάγγας.

Και όμως στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και άρα κατά των μελών και των φίλων του, που τον ψήφισαν, με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

Γνωρίζει επίσης πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι τα δύο εθνικά προβλήματα, το Μακεδονικό και το Προσφυγικό γύρισαν μπούμερανγκ για την Νέα Δημοκρατία που τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο προσφυγικό, χωρίς φυσικά να φταίει η ίδια, όπως δεν έφταιγε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωρίζει επίσης ότι οι ηγέτες και οι Κυβερνήσεις δεν κρίνονται στα κανάλια και στα ΜΜΕ αλλά από τα αποτελέσματα, άρα δεν θα έπρεπε να κρίνει, αφού ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε τρεις μήνες από τις επιλογές της δικής του Κυβέρνησης. 

Αγαπητέ κύριε Χατζημάρκο, την Κω την κέρδισες εξ αιτίας των συμβούλων σου. Γνωρίζαμε ότι είχαμε χάσει μια ολόκληρη πενταετία για ένα ασφαλτικό και μια σειρά φωτιστικά. Αυτό δεν θα ξαναγίνει.

Σε ενημερώνουμε ότι απαιτούμε άμεσα να συνεδριάσει το Επαρχιακό Συμβούλιο και να αφήσεις το αγγλικό κόλπο του διαίρει και βασίλευε με τους συμβούλους σου τον ένα εδώ και τον άλλο εκεί. Απαιτούμε να μας πεις ποιό είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης για την Κω και την Νίσυρο και να μας καταθέσεις πρόταση έργων και δράσεων. Τα δωράκια σου στον κόσμο της Κω δεν πιάνουν πλέον τόπο.