Η κ. Βάσω Πη: Είπε και κάτι χρήσιμο.

Μας ενημέρωσαν ότι η κ. Πη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αναρωτήθηκε και μάλιστα με έντονο τρόπο για την απουσία του επαρχιακού συμβουλίου, του Επάρχου και του Περιφερειάρχη στην μάχη για το μεταναστευτικό.

Αγαπητή κ. Πη είναι η πρώτη φορά, μετά από πέντε χρόνια σιωπής που ήσασταν στην δημοτική εξουσία, που προχθές μίλησες για την ύπαρξη της Περιφέρειας και η πρώτη φορά που λες ότι αυτή απουσιάζει από τα καυτά ζητήματα του νησιού μας.

Σηκώσατε για πέντε ολόκληρα χρόνια το καυτό πρόβλημα του προσφυγικού και δεν είπατε κουβέντα για το Επαρχείο και την Περιφέρεια. Ήσασταν ο Περικλής και ο Φειδίας όπως είπε ο αρχηγός σου και δεν είχατε ανάγκη κανενός.

Και σήμερα πολύ ορθά, τους αναζητάς.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι όπως και τότε, έτσι και τώρα θα είναι εξαφανισμένοι. Σιγά που θα πιάσουν την ζεστή πατάτα οι άνθρωποι που η πολιτική τους φτάνει μέχρι τα ασφαλτικά και κάποια φώτα.

Εμείς χαιρόμαστε για την τοποθέτηση σου. Τα καλά θα τα λέμε. Συνέχισε να ψάχνεις το άφαντο Επαρχείο και τον Περιφερειάρχη. Συνέχισε να ψάχνεις τα προγράμματα ανάπτυξης και όχι τις χάντρες στους ιθαγενείς.