Προς κ. Κυρίτση: Ποιός πρότεινε για χοτσποτ το καφενείο του φίλου του;

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Κυρίτση για την επίταξη νέων ακινήτων ώστε να δημιουργηθεί το κλειστό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Ο κύριος Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι δεν τον γνωρίζουμε. ότι δεν το μάθαμε. Τα πολιτικάντικα παιχνίδια του ας πάει να τα παίξει αλλού. Μας λέει ότι αυτή η δημοτική αρχή κάνει πλάτες στην Κυβέρνηση και ευθύνεται για την δημιουργία χοτσποτ στην Κω

Και με περισσή θρασύτητα μας αποκρύπτει ότι ο ίδιος πρότεινε την δημιουργία χοτσποτ στο καφενείου του φίλου του και αφού δεν έγινε έστησε την δουλειά και το έκανε Λύκειο!!

Αντί να πει με καθαρό τρόπο ότι η πολιτική των κλειστών κέντρων και μια σειρά άλλων μέτρων είναι της Κυβέρνησης. Αντί να τα βάλει με την Κυβέρνηση που αποφάσισε και υλοποιεί αυτά τα μέτρα εγκαλεί την δημοτική αρχή γιατί λέει ότι δεν πήρε τα όπλα και δεν έστησε οδοφράγματα για να αποτρέψει το έγκλημα..

Μάλλον ξέχασε το δικό του ρεζιλίκι όταν πρότεινε για χοτσποτ το καφενείο του φίλου του που στο τέλος το έκανε λύκειο. Και πιο πολύ ξέχασε τις δικές του δουλειές όταν στοίβαζε τους πρόσφυγες μέσα στο στάδιο και μπροστά στο Επαρχείο. Όταν ο Δήμος έκανε βόλτες στα ξένα και εμφανίστηκε ένας άνθρωπος, ο αείμνηστος Διονύσης, να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. 

Γιατί είναι ωραία να κάνεις αντιπολίτευση, αλλά όταν την κάνεις θα πρέπει να ξέρεις και τα δικά σου καμώματα..,.

Και μια και πιάσαμε τις προτάσεις του για το χοτσποτ και το καφενείο, αλήθεια μπορεί να μας πει ο κύριος Κυρίτσης τι δουλειά είχε ο γιός του στην πολεοδομία του Δήμου και γιατί πήρε έγγραφα από το φάκελο του Λυκείου Ζηπαρίου;

Κύριε Κυρίτση η Κως είναι πύλη εισόδου. Οι συμφωνίες γίνονται σε επίπεδο Ε.Ε., την στρόφιγγα την κρατά ο Ερντογάν και την πλήρη ευθύνη την έχει η Κυβέρνηση. Φυσικά και η Κυβέρνηση μπορεί να πει εντάξει δεν κάνουμε χοτσποτ. Ωραίο είναι να μας λες να κρατήσουμε το 1%. Τους άλλους μπορείς να μας πεις που θα του στείλουμε;  Γιατί σε μας θα έρθουν πρώτα.  Τότε θα ήθελες η Κυβέρνηση να πιέσει τους άλλους Δήμους να κάνουν χοτσποτ. Και αν δεν θέλουν όπως δεν θέλεις και εσύ τότε φυσιολογικά και μέχρι να  πείσουμε τους Δήμους και τα κράτη, να τους φιλοξενούμε μέσα στο στάδιο και κάτω από την καμάρα όπως έκανες εσύ τότε.

Γιατί ο δικός σου μοναδικός σκοπός κύριε Κυρίτση, που τον έμαθες πολύ καλά είναι η καταστροφή, το μπάχαλο στην κοινωνία και στο δημοτικό συμβούλιο. Έτσι νομίζεις ότι θα επανέλθεις, αλλά υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν…