Όχι στο 1.800.000 ευρώ. Να το φυτέψουν οι ιδιοκτήτες βρούβες….

Ευχαριστούμε τους φίλους και την φίλη για τα καλά τους λόγια. Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε τόση μεγάλη ανταπόκριση στο θέμα του παρκινγκ.

Τα μηνύματα σας μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε. Έχουμε υποσχεθεί ότι στην ιστοσελίδα μας δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα που αφορούν το δημόσιο χρήμα και την ηθική στην πολιτική.

Όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε τι συνέβη στα θέματα της ηθικής τάξης την προηγούμενη πενταετία. Η δικαστική καταδίκη τους για δολιότητα τα λέει όλα.  Άλλωστε δεν στρατευτήκαμε τυχαία και δεν στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις την παράταξη του κ. Νικηταρά.

Χαιρόμαστε γιατί η κ. Ρούφα ζητά με επιστολή της να μάθει τι ακριβώς συνέβη με το παρκινγκ. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο παρατάξεις τουλάχιστον μπορούν να τα βρουν στα θέματα της ηθικής. Και κάποιοι ας μην νομίσουν ότι τα θέματα της ηθικής στην πολιτική είναι αμελητέα. Πιστεύουμε ότι είναι τα σοβαρότερα.

Λέμε λοιπόν στον Δήμαρχο και στους συμβούλους του, που στηρίξαμε, ότι θα πρέπει άμεσα, σήμερα, να κάνουν αυτό που συζητάνε μεταξύ τους και δεν το λένε. Να ακυρώσουν την απαλλοτρίωση και να πουν στους ιδιοκτήτες να πάνε να φυτέψουν ντομάτες στο χωράφι τους για να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ αξίας ακινήτου 1.800.000 ευρώ. Και αν δεν μπορούν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, τότε ας το κάνουν δωρεά στους απογόνους τους που σίγουρα θα την αποποιηθούν γιατί δεν θα έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.  

Ε τότε είναι εδώ ο Δήμος μας να το αγοράσει με 30 το πολύ 50 χιλιάδες ευρώ… Γιατί τόσο αξίζει.

Και ενημερώνουμε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα. Οι σύμβουλοι τα γνωρίζουν. Και εμείς δεν θα περιμένουμε. Τα θέματα της ηθικής τάξης δεν μπορεί να περιμένουν. Δεν μπαίνουν σε παραταξιακές σκοπιμότητες και τακτικές….