Δήμος Κω: Όταν η ανηθικότητα και η ύβρις στην πολιτική γίνεται συνήθεια.

Συναντηθήκαμε 9 πολίτες, μέλη της ομάδας, που θέλαμε να συζητήσουμε για την πορεία του Δήμου μας. Μια πορεία που μας προβληματίζει.  Δυστυχώς το θέμα που κυριάρχησε ήταν ο διάλογος μεταξύ των κ.κ. Νικηταρά και Κυρίτση. Είπαμε λοιπόν να αναλύσουμε το γεγονός και να δούμε προς τα που οδηγεί.

Τέσσερα πρόσωπα. Πρόεδρος του Δ.Σ.. Νικηταράς. Κυρίτσης. Μυλωνάς.

Ακούσαμε τον διάλογο και διαβάσαμε το άρθρο του κ. Μυλωνά.

10ν συμπέρασμα: Ο πρόεδρος κ. Καλούδης δεν είναι ανεπαρκής. Απλά δεν γνωρίζει τον χαρακτήρα και τα εσώψυχα του κ. Κυρίτση. Γιατί αν τα γνώριζε θα έπρεπε να τον είχε αποβάλει. Να τον αποβάλει από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στην αίθουσα. Αλλά εκτός αυτού μάλλον νομίζει ότι είναι ένας αδιαφιλονίκητος ηγέτης και τον φοβάται. Ενώ ο κ. Κυρίτσης είναι ένας απλός πολίτης που τον τιμώρησε ο κόσμος και εκείνος είναι ο πρόεδρος που τον ανέδειξε κόσμος.

20ν συμπέρασμα: Ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς ξέρει ότι το πολιτικό παιχνίδι παίζεται κάτω από την ζώνη. Ενώ λοιπόν το ξέρει αφήνει τον Κυρίτση να παίζει αντικανονικά γιατί αυτό ξέρει και αυτό έχει μάθει. Ο Νικηταράς πήγε να τηρήσει τους πολιτικούς κανόνες ενώ έχει στην φαρέτρα του δεκάδες ράμματα για την γούνα του αντιπάλου.

3ον συμπέρασμα. Ο σύμβουλος και τέως δήμαρχος κ. Κυρίτσης έμαθε το παιχνίδι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Εξόντωσε τον πολιτικό αντίπαλο σε φήμες για ηθική και αν δεν το καταφέρεις τότε στέλνε τον κάθε ημέρα στα δικαστήρια. Το εφάρμοσε στον Φάκκο, στον Καίσερλη και τώρα στον Νικηταρά με την θεμιστοκλέους. Απέναντι στο πολιτικό επιχείρημα ότι δεν πάτησε ποτέ στο νοσοκομείο τα πέντε χρόνια, χρησιμοποίησε ανέντιμα οικογενειακές υποθέσεις.

4ον συμπέρασμα. Ο Νίκος Μυλωνάς ισοπέδωσε με το άρθρο του τους πάντες, ακόμα και τον Καίσερλη. Είναι ο άλλος πολιτικός που βλέπει τον εαυτούλη του. Που μέσα από το άρθρο του υποτιμά όλους τους άλλους για να οδηγήσει τον αναγνώστη στον δήθεν τέλειο εαυτό του. Που τους κατακρίνει όλους. Ακριβώς αυτό το επαίσχυντο παιχνίδι που παίζει και η παράταξη της κ. Ρούφα.

5ον συμπέρασμα. Καταλήξαμε ότι την ευθύνη την έχει η δημοτική αρχή και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Εάν δεν επέμβουν άμεσα και αν δεν αποβάλλουν την ευτέλεια  από την πολιτική που κυριαρχεί εξ αιτίας του κ. Κυρίτση εδώ και 14 χρόνια, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.