Δημοτικό Συμβούλιο Κω. Ο ευτελισμός της σοβαρότητας και της ποιότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το επίπεδο των συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κω κατεβαίνει τόσο χαμηλά. Εάν κάποιος παρακολουθούσε τις συνεδριάσει του από τότε που ο κ. Κυρίτσης έγινε δημοτικός σύμβουλος το 2013 θα έβγαζε άμεσα το συμπέρασμα.

Όσο στην Δημαρχία θα βρίσκεται ο κ. Κυρίτσης ως αρχηγός της αντιπολίτευσης οι συνεδριάσεις του θα γίνονται μπάχαλο, θα ευτελίζονται.

Και καλά να υπήρχε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, αλλά να φτάνει στο σημείο να ειρωνεύεται ή να αναφέρεται σε οικογενειακά θέματα τότε το θέμα ξεφεύγει.

Στο χθεσινό θέμα της χωροθέτησης του νέου νοσοκομείου θα λέγαμε ότι η άποψη του κ. Κυρίτση μπορεί να ήταν και σωστή. Αλλά ο κ. Κυρίτσης δεν πήγε εκεί για να συμβάλει στους προβληματισμούς και στην τελική απόφαση.

Πήγε να καταστρέψει την συνεδρίαση και να εξοκείλει την συζήτηση σε ατραπούς που θα έδειχναν ένα διαλυμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

Που θα έδειχναν έναν πρόεδρο ανίκανο, λες και ο πρόεδρος είναι ικανός να νουθετήσει έναν ταύρο στο υαλοπωλείο, έναν είρωνα …

Η συμβουλή μας είναι μία. Την γράψαμε και την ξαναγράψαμε. Η Δημοτική Αρχή και ειδικά ο κύριος Νικηταράς δεν μπορεί αλλά και δεν επιτρέπεται να κατεβαίνει στο επίπεδο του κ. Κυρίτση .

Αυτό που πρέπει να κάνει ο κ. Νικηταράς είναι να καταγράψει και να δημοσιεύσει τα πεπραγμένα της πενταετίας. Να τα μοιράσει πόρτα, πόρτα. Για τις πράξεις του και την ηθική τους. Να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου για την δολιότητα της παράταξης του. Η δολιότητα δεν είναι πράξη. Είναι ηθική.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να προστατευτεί. Στις συνεδριάσεις του δεν πρέπει με κανέναν λόγο να απευθύνονται στον κ. Κυρίτση και στους συμβούλους της παράταξης του. Να τους αγνοήσουν εντελώς. Ούτως ή άλλως τους αγνόησε και η Κωακή κοινωνία.

Στα καφενεία σήμερα γελάνε. Δεν μας αξίζει αυτή η κατρακύλα, σταματήστε την πριν είναι αργά..