ΜΑΡΙΝΑ ΚΩ: Επί τέλους πότε θα μάθουμε που είμαστε και που θα πάμε

Πριν από τις δημοτικές εκλογές ο ίδιος ο κύριος Νικηταράς, ο σημερινός δήμαρχος, μαζί με τα στελέχη του έκαναν επίσκεψη στην Μαρίνα και ζήτησαν στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση γιατί από τις απαντήσεις που δόθηκαν τότε κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο δεν ήταν όσα τους έλεγαν ο κύριος Κυρίτσης και ο κύριος Μαραγκός, πρόεδρος τότε της Μαρίνας..

Κάτι έκρυβαν τότε και φυσικά οι πολίτες που ήθελαν να γνωρίζουν αλλά και να απαιτούν την χρηστή διαχείριση της περιουσίας του δήμου τους τιμώρησαν.

Οι εκλογές τελείωσαν και από τότε έχουν περάσει σχεδόν έξη μήνες, με τέσσερις μήνες να είναι στον Δήμο ο νέος δήμαρχος, και ακόμα δεν μας είπε κάποιος εάν αυτές οι σοβαρές καταγγελίες που έγιναν τότε ήταν αληθινές ή όχι.

Δεν ζητάμε το ξεμπρόστιασμα των προηγούμενων. Ούτε θέλουμε την τιμωρία τους, εκτός και αν έχουν κλέψει. Άλλωστε η μεγαλύτερη τιμωρία ήταν αυτή των εκλογών. Δεν είμαστε σαν τους προηγούμενους που έστειλαν στα δικαστήρια πάνω από 300 πολίτες και όλοι αθωώθηκαν…

Όμως δεν γίνεται και να σιωπούμε. Δεν γίνεται και να αποκρύπτουμε ή να διαρρέουμε υπονοούμενα.

Εάν θέλετε να είσαστε καθαροί και έντιμοι πολιτικά θα πρέπει να ενημερώσετε τους πολίτες τι βρήκατε. Αν αυτά που καταγγείλατε πριν τις εκλογές ήταν αλήθεια ή ψέματα. Ότι σωστά τους μαυρίσαμε ή κάναμε λάθος και πρέπει να επανορθώσουμε.

Αύριο θα ζητήσετε την συμμετοχή και την βοήθεια των πολιτών στα μεγάλα βήματα που οραματίζεστε γι’ αυτό και υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι ενήμεροι για τα πάντα. Διαφορετικά δεν θα σας εμπιστεύονται, δεν θα είναι δίπλα σας στα δύσκολα….

Είναι λοιπόν καιρός να μάθουμε τι βρήκατε και τι παραλάβατε.  Είναι ώρα να μάθουμε, όλοι η Κως, τι υπάρχει στην Μαρίνα και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.  Κύριε Πασσανικολάκη, είσαι ο πιο παλιός, τ’ ακούς;;