Γεωπολιτικά: Λέξη για πάσα νόσο; ή συγκάλυψη της αλήθειας;

Θα θυμάστε ότι πριν είχαμε την κ. Τασία, ναι την Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, που η ΝΔ έλεγε ότι είχε ανοίξει τις αγκάλες της, είχε ανέβει σε ένα βουνό και φώναζε στους πρόσφυγες και στους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα να τους φιλοξενήσουμε!

Μετά με την ΝΔ μας εμφανίστηκε η μαγική λέξη γεωπολιτικά. Γεωπολιτικά πάνω, γεωπολιτικά κάτω. Για κάθε εθνική νόσο και κάθε εθνικό στραβοπάτημα να και μια γεωπολιτική αιτία! Πριν μας έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα μας φταίνε τα γεωπολιτικά!! Τα έχουν κάνει μπάχαλο σε όλα, μα σε όλα και αυτοί τον χαβά τους. Να τα γεωπολιτικά..

Για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες φταίνε τα γεωπολιτικά. Για την Λιβύη φταίει η γεωπολιτική κατάσταση. Για τις γεωτρήσεις στο ανατολικό Αιγαίο να πάλι το γεωπολιτικό της περιοχής.

Τελικά αυτή η περιοχή μας από την Αλγερία και την Λιβύη μέχρι το Ιράκ και το Ιράν, την Αίγυπτο και την Τουρκία μαστίζεται από τις γεωπολιτικές καταστάσεις!!

Γεωπολιτικά δυστυχώς γράφει πάνω της η κλειστή αυλαία του θεάτρου που τελικά κανένας δεν θέλει να την ανοίξει γιατί το έργο είναι δραματικό! Δεν είναι ευχάριστο, ούτε γελάς!

Η Αραβική Άνοιξη που ξέρουμε όλοι ποιός την υποκίνησε, μόνο άνοιξη δεν ήταν. Πόνος και θάνατος. Αίμα και ερείπια. Ξεριζωμός και δάκρυα. Αδελφός με μαχαίρι κατά του αδελφού!

Καντάφι. Σαντάμ. Άσαντ  αιμοσταγείς δικτάτορες. Και σήμερα μετά από αυτούς, το αίμα που πρώτα ήταν στα υπόγεια κάποιων μυστικών υπηρεσιών σήμερα μετά από δέκα χρόνια ρέει στους δρόμους σαν ποτάμι!     

F 35. S 400, Φρεγάτες και αντιτορπιλικά. Εμπόριο όπλων και ψυχών. Σύριοι μισθοφόροι. Τα πυρηνικά του Ιράκ που ακόμα τα ψάχνουν.

Αφήστε τα πετρέλαια. Αυτή η γεωπολιτική περιοχή μας έχει τίγκα πετρέλαια. Αλλά βλέπεις τα γεωπολιτικά δεν μας αφήνουν να τα βγάλουμε!

Αγαπητοί φίλοι, η περιοχή μας δεν είναι το θέατρο του παραλόγου. Η περιοχή μας στην οποία ζουν άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών και διαφορετικών εθνών έχουν τις ίδιες επιθυμίες και τις ίδιες ανάγκες. Θέλουν να ζήσουν σαν άνθρωποι! Αυτοί οι άνθρωποι είναι πίσω από την αυλαία και μπροστά από αυτή βρίσκεται η αλήθεια των κυνηγών και των ισχυρών του χρήματος που τους ονόμασαν γεωπολιτικά!