Το δεκανίκι και ο σεξισμός: Ο κ. Πης. Η κ. Πη. Και στη μέση η κ. Ρούφα….

Όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του δημοτικού σύμβουλου Σταμάτη Πη. Διετέλεσε αντιδήμαρχος του πρώτου ενιαίου Δήμου της             Κω και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα βρεθούν να πουν άσχημα λόγια εναντίον του. Είναι άνθρωπος καλόκαρδος και καλοσυνάτος. Δουλευταράς και ντόπρος.

Ο κ. λοιπόν Πης σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου απευθυνόμενος στην άλλη σύμβουλο κ. Βάσω Πη της αντίπαλης παράταξης είπε κάτι που ομολογουμένως μπορεί να λέγεται σχεδόν από όλους μας στην καθομιλουμένη αλλά όχι και δημοσίως μπροστά στην τηλεόραση. Της είπε “μην μιλάς και εσύ γιατί και εσένα τα θέλει ο …… “

Παρεξηγήθηκε εξ αυτού η κ. Πη και κατηγόρησε τον κ. Σταμάτη Πη για σεξισμό!! Μάλιστα ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλεσε το συμβούλιο να πάρει θέση!!

Έγινε ο χαμός και το θέμα, λες και η παράταξη της αλλά και ο αρχηγός της  Κυρίτσης έχει πει στο παρελθόν λιγότερα, παραπέμφθηκε στο επόμενο συμβούλιο!!

Προχθές λοιπόν εισήχθη το θέμα στην συνεδρίαση και η προσβληθείσα κ. Βάσω Πη ζήτησε από τις γυναίκες του Συμβουλίου να τοποθετηθούν και να πάρουν θέση για το συμβάν!.

Τον λόγο τον πήρε η κ. Ρούφα. Η κ. Ρούφα που είχε τον κ. Σταμάτη Πη υπαρχηγό στην παράταξη της. Κορόνα στο κεφάλι της. Που αν μη τι άλλο την ενίσχυσε στις εκλογές με εκατοντάδες ψήφους.  Και είπε τα εξής καταπληκτικά.

Ναι είναι απαράδεκτο να λέγονται αυτές οι εκφράσεις και αυτοί που τα λένε δεν έχουν καμιά θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Το έγκλημα του κ. Σταμάτη Πη δεν είναι η φράση που είπε στην κ. Πη. Τόσα και τόσα έχουν ξεστομίσει στο παρελθόν αυτοί εναντίον των αντιπάλων τους και άλλα τόσα που έχουν διαπράξει  Το έγκλημα του είναι αυτό που είπε στον κ. Σταμάτη η κ. Βάσω. Ότι είναι δεκανίκι του Δημάρχου.  Είναι αυτό που δεν συγχωρεί και η κ. Ρούφα. 

Τα γράψαμε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να παίζουν θέατρο σε αφελείς που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Αφήστε λοιπόν ήσυχο τον σεξισμό και ασχοληθείτε με τις συνεργασίες…