Γ. Κυρίτσης: Στο μεταναστευτικό τον είδαμε, τον μετρήσαμε και τον βρήκαμε ελλιποβαρή..

Διαβάζουμε, ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση του κ. Κυρίτση για το μεταναστευτικό και στην ομάδα μας ψάχνει ο ένας τον άλλο!! Τραβούμε τα μαλλιά μας!! Τι μας είπε λοιπόν ο άνθρωπος. Να πάμε λέει στον σύμβουλο του τον κ. Κρητικό Αντώνη να μας πει τις θέσεις της παράταξης του!.

Ο κ. Κυρίτσης είναι ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για το μεταναστευτικό. Τον είδαμε στις δύσκολες στιγμές. Τον μετρήσαμε και τον βρήκα ελλιποβαρή..

Η πρώτη πράξη του ήταν να τους κλείσει τις τουαλέτες και τις βρύσες και οι κακόμοιροι πήγαιναν στις παραλίες στην φάτσα του νησιού!.

Η δεύτερη πράξη του ήταν να τους πάει στο στάδιο και έγινε ο χαμός..

Και η τρίτη πράξη του ήταν να προτείνει για Χοτ σπότ το καφενείο του φίλου του στο Τιγκάκι…Ευτυχώς που βρέθηκε και ο αείμνηστος Διονύσης και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους…

Ο κ. Κυρίτσης ένας κακός διαχειριστής τον οποίο τιμώρησε ο κόσμος δεν κατάλαβε ακόμα ότι το θέμα των προσφύγων και των μεταναστευτικών ρευμάτων είναι ευρύτερο. Δεν κατάλαβε επίσης ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να τηρήσει μια σκληρή γραμμή με σκοπό να αποτρέψει την νέα εισροή. Αυτά πιστεύει η Κυβέρνηση και αυτά κάνει. Και στην Κω που είτε το θέλει ο κ. Κυρίτσης, είτε δεν το θέλει είναι πύλη εισόδου δεν έχουμε καμιά διάθεση να τους ξαναβάλουμε εκεί που τους έβαλε.. Κάτω από την Καμάρα, Μπροστά στο Επαρχείο και μέσα στο στάδιο.

Φανταστείτε πρότεινε το καφενείο του φίλου του για Χοτσπότ χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι στο τέλος οι σκηνές των έξη χιλιάδων ανθρώπων που είναι σήμερα θα έφταναν μέχρι την παραλία του Τιγκακιού.

Και αν περιμέναμε να μας πει ο κ. Αντώνης Κρητικός τι πρέπει να γίνει, άστα κ. υπουργέ Μηταράκη καλύτερα να φύγεις μετανάστης……