Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει…

Δυστυχώς υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτή την φράση. Δεν φταίνε σε τίποτε τα γήπεδα και ο αθλητισμός. Γιατί αν ήταν έτσι τότε εύκολα θα μπορούσαμε να τα κατεδαφίσουμε και να σωνόταν η χώρα.

Άλλοι είναι αυτοί που κάνουν εδώ και δεκάδες χρόνια την πατρίδα να αναστενάζει. Και δυστυχώς, ναι δυστυχώς, ψάχνουμε να βρούμε τους φταίχτες στους φιλάθλους και στα γήπεδα, όταν αυτοί είναι μπροστά μας!

Λες και δεν ήξερε η ηγεσία του “αυτοδιοίκητου” ποδοσφαίρου τι συνέβαινε στις δύο ομάδες του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αν συνέβαινε. Λες και δεν ήξερε η ηγεσία του αθλητισμού της Κυβέρνησης το πρόβλημα, αν υπήρχε πρόβλημα, και το άφησε να διογκωθεί.

Δεν μπορούσε ο Υπουργός Αθλητισμού, ο κολλητός του κ. Μητσοτάκη, να τους φωνάξει, να τους επιστήσει την προσοχή και να επιλύσει το πρόβλημα, αν υπήρχε πρόβλημα.

Όμως έκανε αυτό που πάντα ξέρουν να κάνουν. Δύο ημέρες πριν από την συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού άλλαξε δύο από τα πέντε μέλη της, αντικαθιστώντας τους δύο καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά!! Δηλαδή τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια…

Ποιό αυτοδιοίκητο; Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Μπανανία. Και μετά το χάος..  Φταίνε οι φίλαθλοι; Φταίνε τα γήπεδα;

Και δεν φτάνει αυτό. Την μια ημέρα φίλησαν με την αντικατάσταση των μελών της επιτροπής το χώμα που πατά ο κ. Μαρινάκης. Και την άλλη ημέρα την τροπολογία στη Βουλή γυάλισαν και τα παπούτσια του κ.Ιβάν….

Και διέγραψαν και τον κ. Ζαγοράκη που σαν αθλητής έμαθε να παίζει στα γήπεδα και όχι στα παρασκήνια της πολιτικής…

Ναι. Πράγματι. Αναστέναζε η Ελλάδα με την πτώχευση. Αναστενάζει η Ελλάδα στα γήπεδα.