Μια πρόταση που αξίζει να μελετηθεί.

Πήραμε, τον ευχαριστούμε και δημοσιεύουμε την επιστολή του κ. Κίτση προς την Δημοτική Αρχή της Κω.  Παράλληλα με εκτίμηση προς τον κ. Κίτση επιθυμούμε να κάνουμε δύο σχόλια που αφορούν το περιεχόμενο της επιστολής και μία άποψη για την προσωπικότητα του κ. Κίτση.

Η πρόταση της επαναλειτουργίας της Συναγωγής αποδεικνύει τον σεβασμό του προς τα πιστεύω ετεροδόξων και παράλληλα φανερώνει την εφευρετικότητα του για την δημιουργία νέων δραστηριοτήτων που μπορούμε να προσφέρουμε στους τουρίστες μας.

Μάθαμε επίσης ότι ο κ. Κίτσης υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της κ. Ρούφα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να συνεργαστεί για το καλό της Κω με τον κ. Νικηταρά. Με την πράξη του απέδειξε ότι οι διαφορές της προεκλογικής περιόδου είναι επουσιώδεις όταν πρόκειται να επιλυθούν προβλήματα του νησιού μας.

Γ.ΚΙΤΣΗΣ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ.

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΩ.

1) Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1944  ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ).

2) ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ  ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΩΣ ΧΩΡΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ.

3)ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΩΣ ΧΩΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ 2021.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.

4)ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ  ΕΒΕΔ  ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΛΠ.

5)ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

6)ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΤΟ 2019  ΗΤΑΝ    61.500 .ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ.Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

7)ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.