Κάτι δεν πάει καλά. Ευαισθητοποιήθηκαν και για τους ηλικιωμένους!!

Μας το είπαν, δεν το πιστεύαμε  και το τσεκάραμε. Πραγματικά είναι αλήθεια  Στο Γενικό  Νοσοκομείο Ηλείας  διορίστηκε διοικητής ένας γιατρός 80 ετών! Το γράφουμε και ολογράφως για να μην κάνετε λάθος ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΤΩΝ!. Ο κύριος Χρήστος Χριστόπουλος.

Μάλλον τους ξέφυγε και δεν τον απέλυσαν όπως τον άλλο ογδοντάρη του νοσοκομείου Καρδίτσας, τον κύριο Κώστα Πατέρα!

Πέστε μας τώρα εσείς τι θα πουν οι νέοι επιστήμονες μας που ο αρχηγός τους έκανε ειδική πρόσκληση να έρθουν από το εξωτερικό, Μάλιστα θα τους πριμοδοτούσε και με μερικά χιλιάρικα… (Για το πρόγραμμα Rebrain Greece!! θα επανέλθουμε)

Αλλά και η “ΑΡΙΣΤΕΙΑ”;;;  Πάει και αυτή περίπατο.  Ήταν λέει ο κ. Χριστόπουλος διευθυντής σε μια μονάδα ΜΕΘ του νοσοκομείου στον Πύργο. Συνταξιούχος και  όπως γράφει και μια ηλεκτρονική εφημερίδα της Ηλείας έχει περάσει και δύο τρία εγκεφαλικά! (και για την “αριστεία” θα επανέλθουμε)

Είναι και οι συνταξιούχοι. Τώρα με νόμο που ψήφισε ο αρχηγός μπορούν οι συνταξιούχοι να προσλαμβάνονται στα υπουργικά και στα βουλευτικά γραφεία και να παίρνουν και την σύνταξη τους! Άσε τους νέους να ψάχνουν…

Αδελφοί μας αν νομίζετε ότι σε αυτό τον τόπο θα υπάρξει λογική κάνετε λάθος. Νέοι μας άνθρωποι, αν πιστέψετε ότι κάποιοι θα σας σώσουν επίσης κάνετε λάθος! Και αν νομίσετε φίλοι μας ογδοντάρηδες ότι αντέχετε ακόμα, γραφτείτε στην Νέα Δημοκρατία!