Βάσω Πη: Η απόλαυση της ήττας

Οι πολίτες της Κω μας είπε η αγαπητή μας κ. Πη τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα έργα του Κυρίτση επειδή αγόρασαν δύο λεωφορεία!

Πέστε μου τώρα εσείς φίλοι μου, ζει στην Κω η κ. Πη ή μήπως βρίσκεται σε άλλη Ήπειρο. Αγόρασαν μας λέει δύο λεωφορεία κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ με υπερκατασκευή στην Τουρκία και αφού είχαν ενισχύσει την επιχείρηση της κ. Πη με 300 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο του Δήμου!

Ναι, σίγουρα θα τους θυμόμαστε αφού είναι η μοναδική φορά επιδότησης της επιχείρησης από τον Δήμο όταν και τα δεκαπέντε λεωφορεία που είχε αγοράσει η επιχείρηση ακόμα και τα δύο επί κ. Μαραγκού αγοράστηκαν από τα κέρδη της ίδιας της επιχείρησης.

Ναι σίγουρα θα τους θυμόμαστε για το ξεπούλημα της κερδοφόρας κυκλοφορίας των τρένων του Δήμου που άφηναν ετήσια πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ κέρδος. (Είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που θα επανέλθουμε)

Ναι σίγουρα θα τους θυμόμαστε γιατί τα τρενάκια του Δήμου βρίσκονται μέσα σε ένα χωράφι και σαπίζουν αφού ο κ. Κυρίτσης αθέτησε τις συμφωνίες που είχε κάνει με τους ιδιώτες που τα ενοικίασαν και τα εγκατέλειψαν. (και αυτή μια άλλη πονεμένη ιστορία που θα επανέλθουμε)

Προσπαθεί να μας πείσει η κ. Πη ότι έγινε αδιάβλητος διαγωνισμός και μάλιστα με την έγκριση της Ε.Ε. και ξέχασε να μας πει η κυρία Πη, για να απολαμβάνουμε καλύτερα τα έργα τους, με ποιούς διαγωνισμούς έγιναν οι ανακαινίσεις των τριών σχολείων με τρία εκατομμύρια ευρώ!

Αλλά ειδικά εσάς κ. Πη θα σας θυμόμαστε και για την ιστορική πρώτη απόφαση της επιχείρησης για την μισθοδοσία σας!

Αγαπητή μας κ. Πη, να είσαι σίγουρη ότι απολαμβάνουμε τα έργα και τις ημέρες σας. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!