Νίκος Κανταρζής: Ηρεμεί ή σχεδιάζει την επιστροφή;

Στην ομάδα της αυτοδιοίκησης είχαμε κάποιους προβληματισμούς που δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε. Λείπει από την Κω ο φίλος Νίκος Κανταρζής.

Η απουσία του δεν θα μας παραξένευε αν δεν είχε εκλεγεί Επαρχιακός σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής της μειοψηφίας. Και η απουσία του γίνεται εμφανής αφενός γιατί είναι ένας από τους λίγους γνώστες των τοπικών θεμάτων και της Αυτοδιοίκησης και αφετέρου γιατί το έλλειμμα που παρουσιάζεται στην λειτουργία του επαρχιακού συμβουλίου της Κω – Νισύρου είναι μεγάλο.

Παρά τις επιφυλάξεις αρκετών από εμάς ως προς την αποτελεσματικότητα των πράξεων του καθ΄όλη την μακρόχρονη θητεία του στα τοπικά κοινά, όλοι μας αναγνωρίσαμε τις ικανότητες του και ιδιαίτερα τις γνώσεις του.

Επίσης όλοι συμφωνήσαμε ότι έχει την δυναμική και την τόλμη να κινητοποιήσει με τον δικό του τρόπο ένα επαρχιακό συμβούλιο που  κοιμάται.

Περιμένουμε να τον ακούσουμε. Αλλά περισσότερο επιθυμούμε να φέρει στο προσκήνιο μέσα από τις συνεδριάσεις του επαρχιακού συμβουλίου την αναγκαιότητα χάραξης μιας σύγχρονης αναπτυξιακής προοπτικής των νησιών μας.

Η φτωχή ως ανύπαρκτη παρουσία της περιφέρειας και του επαρχείου τα προηγούμενα 5 χρόνια δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί και ο Νίκος Κανταρζής είναι ικανός τουλάχιστον να κινητοποιήσει τοπικές δυνάμεις για την διεκδίκηση συγκεκριμένων στόχων για το καλό των νησιών μας.

Εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε τουλάχιστον στην ενεργοποίηση της συλλογικότητας των 6 επαρχιακών συμβούλων.