Η κυρία Βάσω Πη: Έλεος φτάνει πια.

Δύο ώρες στο δημοτικό συμβούλιο της Κω η κυρία Βάσω Πη ταλαιπώρησε τους συμβούλους και όσους ακούγανε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την υποτιθέμενη σεξιστική αναφορά το έτερου Πη κυρίου Σταμάτη.

Τέτοια ξευτίλα δημοτικού συμβούλιου δεν την είδαμε ποτέ!

Και το περίεργο είναι ότι ο κύριος Δήμαρχος καθόταν εκεί και τους άκουγε!

Τους άκουγε και ο κύριος Αβρίθης, τους άκουγε και ο κύριος Πασσανικολάκης, ο κ. Χόνδρος, τους άκουγαν και όλοι οι άλλοι!

Επί δύο ώρες τους άκουγαν όλοι αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά ότι παρέλαβαν ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Ότι οι προηγούμενοι δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Ότι η κυρία που τους ταλαιπωρεί ήταν αυτή που η πρώτη απόφαση που πήρε όταν την έκαναν πρόεδρο ήταν η μισθοδοσία της!!

Και ο κόσμος που βλέπει και ακούει; Τέτοια κατάντια δεν μπορεί να την ανεχτεί. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Κυρίτσης και οι περί αυτών εδώ και δεκαέξι χρόνια αυτό που επιθυμούν είναι το χάος, ο ευτελισμός των διαδικασιών, η απαξίωση των θεσμών. 

Αγαπητοί μου κύριοι της δημοτικής αρχής. Αγαπητέ μου κύριε Δήμαρχε. Αγαπητοί μου αγνοί σύμβουλοι, αν συνεχίσετε έτσι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αυτός ο ευτελισμός και η απαξίωση θα χρεωθεί σε εσάς αφού εσείς είστε η εξουσία και εσείς οφείλεται να διαχειριστείτε σωστά τις διαδικασίες και την καλή λειτουργία των οργάνων.

Είναι άδικο να έχουν σηκώσει κεφάλι και να χασκογελάνε μπροστά στην τηλεόραση αυτοί που κατέστρεψαν ότι ηθικό υπήρχε στην πολιτική. Είναι τρελό να κατηγορούν για σεξιστικά σχόλια αυτοί που μπροστά σε ηλικιωμένους κατεβάζουν τα παντελόνια. Ξεμπροστιάστε τους πριν είναι αργά!