Έρχονται οι Μπουλντόζες! Ψευτιά ή Προπαγάνδα!

Δεν θα σταματήσουμε στην ψευτιά και στην κοροϊδία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη! Που από μήνα σε μήνα έχουν περάσει οκτώ μήνες και οι μπουλντόζες στο Ελληνικό είναι άφαντες!

Ούτε θέλουμε να σας θυμίσουμε τι έλεγαν οι κύριοι  που μας κυβερνούν σήμερα για την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την επένδυση στο Ελληνικό.

Το σημερινό άρθρο ασχολείται με κάτι πολύ σοβαρότερο. ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Ο Γκέμπελ, υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ, βαθύς γνώστης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της λειτουργίας των μαζών γίνεται σήμερα ο καθοδηγητής των κυβερνώντων.

Πτώχευσαν την χώρα και έστρεψαν τον κόσμο στο δίλλημα ποιός είναι καλύτερος να μας βγάλει από τα μνημόνια και όχι ποιός την πτώχευσε!

Αυτοί είχαν δώσει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και έβαλαν τον κόσμο να βρίζει αυτούς που υπέγραψαν!

Σήμα κατατεθέν της ανάπτυξης οι Σκουριές και το Ελληνικό και η ανάπτυξη έρχεται από μήνα σε μήνα χωρίς να την βλέπουμε!

Τι έκανε πρώτα ο Γκέμπελ; Συγκέντρωσε και έλεγξε όλα τα μέσα ενημέρωσης! Αλήθεια σε τι διαφέρουμε σήμερα;

Και από εκεί και πέρα βάλε τις μηχανές να δουλεύουν! Δίχως διάλειμμα, δίχως χρόνο για άλλη σκέψη! Λέγε κάθε ημέρα ότι έρχονται οι Μπουλντόζες! Λέγε κάθε ημέρα ότι θα αυξηθούν οι συντάξεις. Λέγε νούμερα και ημερομηνίες!

Αστοχίες, λάθη, υπερβολές, αποσιωπήσεις, παραποιήσεις, fake news Ξέρουν ότι ακόμα και αν το λάθος είναι χονδροκομμένο, δεν είναι βέβαιο ότι θα πλήξει το κύρος αυτών που λαθεύουν! 

Πες το εσύ, ξεφούρνισε την προπαγάνδα σου με ύφος αμείλικτου τιμητή, και θα κερδίσεις τις πρώτες εντυπώσεις, αυτές που γεννούν μαζικές πεποιθήσεις. Άλλωστε αν σε δύο τρεις ημέρες αποκαλυφθείς, λες μια συγνώμη ψιθυριστά που λίγοι θα πληροφορηθούν!

Ο κ. Υπουργός, γνώστης του εμπορίου και των καταναλωτών δεν πουλά κάτι ψεύτικο. Κάποια στιγμή θα μπουν μπουλντόζες στο ελληνικό όπως θα έμπαιναν και επί ΣΥΡΙΖΑ Ναι ο Υπουργός είπε ψέματα καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και λέει ψέματα κάθε μήνα για τις μπουλντόζες που έρχονται! ΑΛΛΑ

Όμως κερδίζει χρόνο για τον ίδιο και για το κόμμα του και κρατά σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ψεμάτων της συγκεκριμένης επιδίωξης για υποτιθέμενες επενδύσεις. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!