Αυτοί δεν παίζονται: Αύξησαν τα εισιτήρια 18% και ήρθαν να μας μιλήσουν για την νησιωτική πολιτική!

Το είδαμε και αυτό στις ειδήσεις και βεβαιωθήκαμε ότι αυτοί μας δουλεύουν κανονικά. Ήρθαν λέει στην Κω και μάλιστα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος και στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας για να συζητήσουν τις προτάσεις για την στρατηγική στην νησιωτική πολιτική!!

Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Υπουργού που αύξησε τα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών γραμμών κατά 18% και οι κύριοι μας μιλούν για πολιτικές στήριξης των νησιών μας!

Μιλάνε αυτοί που κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εφάρμοσε για πρώτη φορά το μεταφορικό ισοδύναμο και στήριξε τους νησιώτες στις μετακινήσεις τους και στο κόστος των εμπορευμάτων τους και τώρα έβαλαν σκοπό να το καταργήσουν!

Άσε που στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω βρέθηκε και η κυρία Καλογήρου, διορισμένη Γ.Γ. Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής που ξέχασε μάλλον ότι στις κατανομές για την πολιτική προστασία όταν ήταν διορισμένη στην Διοίκηση Αιγαίου έστειλε στον Δήμο της Κω 70 χιλιάρικα και στο Βόρειο Αιγαίο πάνω από 1 εκατομμύριο! Και στην διαμαρτυρία του Δημάρχου για την αδικία τον έστειλε στα δικαστήρια!  

Ο δε κ. Χατζημάρκος, γνώστης υποτίθεται της κατάστασης των νησιών αντί να συνεδριάσει με τους συμβούλους του στο Επαρχείο και να μας πουν τι θα κάνουν προτίμησε και πάλι την γνωστή επικοινωνιακή του τακτική που στο τέλος αποδίδει 200 μέτρα φωτισμό και 2 χιλιόμετρα άσφαλτα στα 5 χρόνια!

Κύριοι του Δήμου και του Επαρχείου αν δεν βγάλετε εσείς πρόγραμμα και αν δεν απαιτήσετε εσείς αυτά που δικαιούται η Κως μην αμφιβάλετε για το δούλεμα