ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Κάποιοι πετούσαν αετό!

Το είπαμε δεκάδες φορές και θα το λέμε συνέχεια μέχρι να καταλάβουν ο Νικηταράς και οι συνεργάτες του ότι σε λίγο οι πολίτες θα έχουν ξεχάσει τα κακά του Κυρίτση και θα τα ρίξουν όλα πάνω τους.

Το “κάποιοι πετούσαν αετό” που με θρασύτητα αναφέρει ο κ. Κυρίτσης στην ανακοίνωση του για το προσφυγικό είναι μέσα στα πλαίσια μιας καλά σχεδιασμένης προπαγάνδας.

Από την στιγμή που η σημερινή δημοτική αρχή επέλεξε να μην αποκαλύψει και να μην δημοσιεύσει αυτά τα τραγικά που παρέλαβε από την κ. Κυρίτση και τους συνεργάτες του ήταν βέβαιο ότι άφησε το πεδίο της επικοινωνίας και της προπαγάνδας στους αντιπάλους.

Οι πολίτες κύριε Νικηταρά δεν θυμούνται την εποχή που όταν κάποιοι άλλοι σήκωναν το βάρος της ανάπτυξης της Κω στους ώμους τους από το μηδέν, ο κύριος Κυρίτσης δεν σήκωνε αετό αλλά γέμιζε τις τσέπες του με αβάντα τους τραπεζικούς διορισμούς του.

Οι πολίτες κύριε Νικηταρά θα σε κρίνουν στην καθημερινότητα την οποία δεν θα καταφέρεις γιατί αυτά που παρέλαβες ήταν στάχτη και μπούρμπερη. Αλλά δε τους το είπες….

Έχουν περάσει πέντε μήνες. Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε έναν τεράστιο οργανισμό. Κανένας από αυτούς που τον παρέλαβαν δεν μας είπε τι βρήκε. Τελικά μάλλον όλα ήταν πολύ καλά! 

Ο νέος Δήμαρχος έχει στην διάθεση του καμιά δεκαριά έμμισθους υπαλλήλους. Και ενώ γνωρίζει ότι τα πάντα θα παιχτούν στην προπαγάνδα, τους έχει να ασχολούνται με την καθημερινότητα και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν υπάρχει προσωπικό και μηχανήματα. Τους έχει να απαντούν στον κ. Κυρίτση αντί να επικοινωνήσουν με τους πολίτες και να τους βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους ποιός ήταν ο κ. Κυρίτσης και τι παρέδωσε μετά από πέντε χρόνια!

Πρέπει κάποιοι να γνωρίζουν ότι την μάχη για την κατεδάφιση του Κυριτσισμού την έδωσαν πάρα πολλοί που δεν είναι διατεθειμένοι να τον ξαναδούν να επανέρχεται!