ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ: Μήπως να ετοιμαζόμαστε για δημοκρατική αστυνομία σε χουντικά πρότυπα;;

Διαβάσαμε την ανακατάληψη των 2 σπιτιών στο ΚΟΥΚΑΚΙ. Είδαμε από πολύ νωρίς τα κανάλια να παίρνουν θέσεις! Μετά μόλις άρχισαν τα δελτία ειδήσεων ζωντανά 100 – 200 άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν την επιχείρηση! Ούτε το CNN στον πόλεμο του Ιράκ να ήταν!

Ασπίδες, κράνη, χειροβομβίδες κρότου, λάμψης, γκλομπς, όπλα, για την κατάληψη του εχθρού! Και επί τέλους 2 ώρες μετά τα κατέλαβαν.

Στο 1 σπίτι τρεις γυναίκες (η μία 17 ετών) και 2 άνδρες. Στο άλλο 4 άτομα, 3 άνδρες μια γυναίκα! Οι ορδές των βαρβάρων ήταν 9 άτομα σε δύο οχυρά!

Μέχρι εδώ, κακά, ψυχρά και νόμιμα!

Την άλλη μέρα διαβάζεις και φρίζεις. Οι εισαγγελείς άσκησαν δίωξη για 7 πλημμελήματα, σαφώς νομικά προσδιορισμένα ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν τους πάντες (και την δικαιοσύνη) γιατί δεν έγινε δίωξη για κακούργημα (απόπειρα ανθρωποκτονίας) στους συλληφθέντες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν (3-4-) 200 ΜΑΤατζίδες!

Και μέχρις εδώ μένουν ακόμα λίγες τρίχες στο κεφάλι σου!

Αλλά να βγαίνουν ο Γεραπετρίτης, καθηγητής Πανεπιστημίου!!! και ο κ. Πέτσας, ο αντιμητσοτάκης να λεν ότι θα κοιτάξουμε να αυστηροποιήσουμε τον νόμο. Δηλαδή όποιος αντιμιλά σε ΜΑΤ προκαλεί ψυχική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και όποιος κάνει και μία κίνηση σε βάρος τους διώκεται στην καλύτερη περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αυτά δεν τα έλεγε ούτε ο Χούντα.

Άρα λάθος το ερώτημα του τίτλου. Μάλλον ταιριάζει! Ο θεός να μας φυλάει!

Προφανώς το σχόλιο αφορά την ανόητη προς αφελείς καθημερινή προπαγάνδα αποπροσανατολισμού από τα καυτά προβλήματα και η δημιουργία κλίματος για την θεωρία “νόμος και τάξη”, με συλλήψεις 17χρονων, μεταναστών και τριών τσιγαριλικίων κάθε φορά.

Δεν επικροτώ επουδενί τις δράσεις των καταληψιών που πολλές φορές επιδρούν “προβοκατόρικα” ως άλλοθι για τους κρατούντες…     .