Ε ρε μάνα μου!! Ήλθαν τα golden boys.

Αυτά που πληροφορηθήκαμε δυστυχώς δεν είναι απίστευτα. Τα είδαμε και τα ξανάδαμε στο παρελθόν. Και δεν τα είδαμε μόνο, αλλά τα νοιώσαμε και στο πετσί μας με την πτώχευση, με την μείωση των μισθών και των συντάξεων, με την ανεργία του 30% και του 70% στους νέους, με τον κατώτατο μισθό!

Μισθούς του 2009 έδωσε η Κυβέρνηση στα στελέχη της ΔΕΗ. Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος από 60 χιλιάδες τον χρόνο πάνε στα τετρακόσιες χιλιάδες (400.000) με έξτρα αυτοκίνητα και τα τα μέα και τα σέα τους. Οι από κάτω από 30 και 40 χιλιάδες τον χρόνο πάνε στα διακόσια, στα εκατό και στα 70 χιλιαρικάκια!

Και δεν τους φτάνουν αυτά παίρνουν και σε κάθε συνεδρίαση και 400 ευρώ ο καθένας σύμβουλος που ετήσια για τον καθένα μπορεί να φτάνει μέχρι το ποσό των 23.000 ευρώ!!

Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Επί τρεις μήνες μας ζάλισαν αυτοί και οι τηλεοράσεις τους για την πτώχευση της ΔΕΗ. Για την τραγική κατάσταση των οικονομικών της που την άφησαν οι Συριζαίοι. Για το έλλειμμα των 800 εκατομμυρίων.

Αφού κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις και τον ΑΣΕΠ στις προσλήψεις για βολευτούν τα δικά μας παιδιά, τώρα δηλαδή μέσα σε πέντε μήνες, φαίνεται ότι η ΔΕΗ ορθοπόδησε, βγάζει και κέρδος, και έτσι δικαιολογείται και  το βόλεμα των γαλάζιων  golden boys. 

Οι αυξήσεις στο ρεύμα ξεπέρασαν το 18%. Τα νοικοκυριά υποφέρουν! Αλλά σιγά μην νοιάζονται. Μας πτώχευσαν μια φορά και εμείς τους ξανακάναμε κυβέρνηση!  Άρα μπορούν και δεύτερη!

Μάλλον γουστάρουμε ακόμα μια πτώχευση!