Χρωστάνε εκατομμύρια και τους αγκαλιάζουν!!

Στον Δήμο Χολαργού- Παπάγου έγινε μια εκδήλωση του Ελεύθερου Πανεπιστημίου για την διαχρονική αξία του Παρθενώνα με κύριο ομιλητή των Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Μπάμπη Στάϊκο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ανάπτυξης ο γνωστός μας κ. Άδωνης τον οποίο ευχαρίστησε ο κ. Στάϊκος και βγήκε και φωτογραφία αγκαλιά μαζί του!

Αυτή η αγκαλιά θα ήταν ακόμα ένα κοσμικό γεγονός που θα περνούσε απαρατήρητο στο ευρύτερο κοινό αν δεν ξέραμε κάποιες ουσιώδεις λεπτομέρειες.

Ο Μπάμπης Στάικος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, για εμπλοκή σε αγορά με ψευδείς βεβαιώσεις από εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, περίπου 400 στρεμμάτων δασικής έκτασης στο Κορωπί που ανήκαν κατά κυριότητα στο ελληνικό Δημόσιο.

Ο Μπάμπης Στάικος φέρεται επίσης σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, να είναι ένας εκ των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, με τις οφειλές του να ανέρχονται στις 28 Ιουνίου του 2019 σε 59 εκατ. ευρώ,

Ύστερα σου λένε ότι ο αξέχαστος Νίκος Σταυρίδης στο έργο “Οι παπατζήδες” του 1954  δεν είναι διαχρονικός.

-Άμα τσακώσεις 100.000.000 λέγεται κατάχρα εμπιστοσύνης με κακούργημα να πούμε, και τέλος πάντων η δίκη αναβάλλεται και εξέρχεσαι με βούλευμα!

-Άμα τσακώσεις 500 εκατομμύρια λέγεται σύμβαση και δέχεσαι συγχαρητήρια…

-Κι άμα μπλεχτείς με τα δις και με τα τρις λέγεται εξαγωγή συναλλάγματος και χράπ παίρνεις το παράσημο!”