ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας Υπουργός, ο κ. Κόνσολας, προτείνει αντί να υλοποιεί!!

Ήρθε στην Κω ο Υφυπουργός Τουρισμού Βουλευτής Δωδεκανήσου Μ. Κόνσολας με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ και σε μια σύσκεψη στο δημαρχείο αντί να ανακοινώσει τα έργα του Υπουργείου του για την Κω πρότεινε στον Δήμο και στους φορείς του νησιού 7 δράσεις που οι παλιότεροι τις έχουν ακούσει τουλάχιστον πενήντα φορές!!

Ιπποκρατικός όρκος!!  Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το Ασκληπιείο!! ΔΙΙΚΩ που δεν έχει φράγκο!! Ορκωμοσία φοιτητών!! Ιατρικά Συνέδρια!! και πάει λέγοντας.

Και τους είπε να συνεργαστούν όλοι μαζί για να τα προωθήσουν!!

Και από κάτω τοπικές ηγεσίες και φορείς χειροκροτούσαν! Λες και είναι θέατρο! Λες και είναι η ανακοίνωση μιας εφεύρεσης! Μάνα εξ ουρανού!

Εντάξει, να σεβαστούμε τον άνθρωπο Κόνσολα. Τον δικό μας Μάνο. ΑΛΛΑ υπάρχει και το αλλά.

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, οφείλουμε να σου πούμε ότι οι πολίτες της Κω δεν είναι ηλίθιοι!

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, οφείλουμε να σου πούμε ότι η Κως έφτασε εκεί που έφτασε γιατί οι άνθρωποι της είχαν αρκετό μυαλό!

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, πιστεύουμε ότι γνωρίζεις την Κω. Είσαι Υπουργός. Κάτσε και κάνε ένα υλοποιήσιμο για το Υπουργείο σου πρόγραμμα με τα χρήματα του Υπουργείου και έλα να μας το ανακοινώσεις. !   Έτσι για να παραμείνεις φίλος μας!

Όλα τα άλλα είναι λόγια, όπως και αυτά της σύσκεψης, και με τα λόγια χρόνια τώρα έχουμε χορτάσει! Για να μην σου πούμε ότι έχουμε πεινάσει