Κύριε Νικηταρά: “Σε τι κατάσταση παραλάβατε τον Δήμο!”

Διαβάσαμε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κω στις 2 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος της Κω κ. Νικηταράς και οι διαπιστώσεις μας επιβεβαιώθηκαν.

Η πρώτη ερώτηση που του τέθηκε ήταν αυτή που φοβούμαστε ότι έχουν και όλοι οι πολίτες της Κω.

Τον ρώτησε ο καλός δημοσιογράφος: “Κύριε Νικηταρά έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από τότε που αναλάβατε τα ηνία του Δήμου. Ποιές είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σας; Σε τι κατάσταση παραλάβατε τον Δήμο;”!!!

Αλήθεια έπρεπε να βρεθεί ένας δημοσιογράφος και εντελώς τυχαία να κάνει μια ερώτηση που αποτελεί την βάση και το θεμέλιο της απάντησης στο ερώτημα για τον λόγους που ο κ. Νικηταράς και η παράταξη του κατέβηκαν στον εκλογικό στίβο απέναντι του κ. Κυρίτση.

Για να τους ψηφίσουμε μας είπαν προεκλογικά για την τραγική κατάσταση του Δήμου της Κω. Ανέλαβαν εδώ και 4 μήνες και θα έπρεπε αν αυτά που μας είπαν προεκλογικά ήταν σωστά να μας τα παρουσιάσουν με ακρίβεια ενός ευρώ στην καταγραφή που έκαναν όταν παρέλαβαν.

Διαφορετικά μας κορόιδεψαν προεκλογικά απλά και μόνο για να πάρουν τις καρέκλες!

Αλλά και πέραν αυτών και επειδή πιστεύουμε ότι επί Κυρίτση ο Δήμος είχε διαλυθεί και ορθά συγκροτήθηκε η παράταξη του κ. Νικηταρά θεωρούμε και θα το επαναλαμβάνουμε τακτικά ότι είναι άκρως αναγκαίο να μας παρουσιάσουν τι παρέλαβαν με ακρίβεια εκατοστού.

Πρέπει να γνωρίζουν ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι του ότι χωρίς την παρουσίαση της πραγματικής απογραφής αυτών που παρέλαβαν, οι πολίτες θα πιστεύουν ότι τα πάντα ήταν καλώς γινωμένα. Και η σύγκριση θα γίνεται με τα λάθη και τις παραλήψεις της σημερινής ηγεσίας και όχι με την πραγματική κατάσταση που παρέλαβαν Οι ψίθυροι και τα μισόλογα στις παρέες για το τι βρήκαν οι σύμβουλοι δεν αρμόζουν σε συγκροτημένη παράταξη του 70%. Η γενικόλογη άσχημη κατάσταση όπως την περιέγραψε στην συνέντευξη του ο Δήμαρχος δεν λέει τίποτε.

Θα το επαναλάβουμε: Εάν η απογραφή και η παρουσίαση δεν γίνει άμεσα, επίσημα, γραπτά και με πλήρη στοιχεία τότε η παλινόρθωση της βασιλείας των απελθόντων θα είναι προ των πυλών καθημερινά και σε κάθε δημοτικό συμβούλιο! 

Ήδη η κ. Ρούφα και οι φίλοι της όπως ο κ. πρόεδρος της κίνησης των ατυχημάτων δικαίως ξεκίνησαν….