Στον Δήμο της Κω θα κάνουμε την δουλειά που έπρεπε να κάνουν οι υπηρεσίες!!

Τάχασα όταν άκουσα τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος κ. Αβρίθης, στην συνεδρίαση για το πρόγραμμα των έργων:. “Εμείς είπε θα υπηρετήσουμε την καθημερινότητα του πολίτη” “Την καθαριότητα, τον φωτισμό, την κυκλοφορία, την ύδρευση, την αποχέτευση” “Δεν υποσχόμαστε μεγάλα και τρανά”

Φίλε Παναγιώτη, όλα αυτά που είπες μπορούν να τα κάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου γιατί αυτή είναι η υποχρέωση τους. Δεν χρειάζονται καμιά εικοσαριά αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και πληρωμένοι συνεργάτες.

Εσάς φίλε Παναγιώτη σας έστειλαν εκεί οι συμπατριώτες μας για να φτιάξετε κάτι μεγάλο. Για να ξεφύγουμε από την μιζέρια του προηγούμενων με τις πλατείες και το στένεμα των δρόμων. Για να κάνετε τον Δήμο πρωτοπόρο σε όλη την Ελλάδα.

Για σας και για μας που σας ψηφίσαμε, η καθαριότητα και ο φωτισμός, όπως και η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η πάταξη των πελατειακών σχέσεων που σωστά ανέφερες είναι αυτονόητα πράγματα

Πές μας ένα μεγάλο έργο, αντάξιο της δυναμικής που έχει η Κως, και φτιάξτε το στα τέσσερα χρόνια που έχετε μπροστά σας, γιατί αυτά που μας είπες, τα καθημερινά,  είναι υποχρέωση σας να τα κάνετε.  

Αύριο ξεκινά ο καινούργιος χρόνος μιας καινούργιας τετραετίας. Της δικής μας τετραετίας. Ο κόσμος που σας ψήφισε, φίλε Παναγιώτη, αλίμονο αν σταματά τα όνειρα του στην καθαριότητα και στα φώτα. Καλή επιτυχία! Και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!